Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Parc de Kievit - Weekendje weg Brabant

312 views

Published on


https://www.parcdekievit.nl/weekendje-weg-brabant

Wilt u tijdens uw weekendje weg in Noord-Brabant verblijven op een vakantiepark? Er even tussenuit met z’n tweeën of met het gezin? Dan verwelkomen we u graag op Parc de Kievit! Ons vakantiepark in Brabant, nabij Baarle-Nassau aan de Belgische grens, is de ideale plek voor een ontspannen of actief weekendje weg in Brabant.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Parc de Kievit - Weekendje weg Brabant

  1. 1. Weekendje weg in Brabant Wilt u een ​weekendje weg​ ​naar Brabant​? Proeven van het bourgondische leven, cultuur snuiven in historische steden, eindeloos fietsen of wandelen door de uitgestrekte natuur? Brabant heeft alle ingrediënten voor een ontspannen of juist een actief weekendje weg in de natuur. Verblijf tijdens uw ​weekendje weg in Brabant​ op Parc de Kievit, een gemoedelijk en natuurrijk vakantiepark nabij Baarle-Nassau. Ons vakantiepark in Brabant is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in een huisje. Onze vakantiehuizen bieden plaats aan maximaal 10 personen. Dankzij de vele uitvalswegen bereikt u binnen een half uur leuke steden zoals Breda en ​Tilburg​, attractieparken zoals de ​Efteling​ en Bobbejaanland en zelfs ​Antwerpen​ is met een uurtje rijden te bereiken. Wanneer u liever wilt ontspannen en van de natuur wilt genieten, dan ligt er een uitgebreid knooppuntennetwerk aan uw voeten. Tijdens een wandel- of fietsvakantie​ ontdekt u de mooiste plekken tijdens uw weekendje weg in Brabant. Uw weekendje weg in een huisje bij Parc de Kievit: 📍 In Baarle-Nassau nabij België 👨 ​👩 ​👧 ​👦 Vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen 🛏 2 tot 5 slaapkamers 🍽 Compleet ingerichte keuken 🚗 Parkeerplaats bij uw vakantiehuis ⛱Gemeubileerd terras

×