Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Marina Volendam

330 views

Published on


https://www.marinaparcs.nl/marina-volendam

Wilt u graag overnachten in de buurt van Amsterdam? Slechts 15 kilometer boven de hoofdstad ligt de jachthaven Volendam genaamd; Marina Volendam. In deze jachthaven direct aan het Markermeer en nabij het Ijsselmeer vindt u de 4-persoons havenlodge van Marina Parcs. Wanneer u overnacht in een havenlodge geniet u van het weidse uitzicht over de haven Marina Volendam en in de havenlodge voelt u lichtjes de deining van het water.

Published in: Business
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Marina Volendam

  1. 1. Marina Volendam aan het Markermeer Wilt u graag overnachten in de buurt van Amsterdam? Slechts 15 kilometer boven de hoofdstad ligt de jachthaven Volendam genaamd; Marina Volendam. In deze jachthaven direct aan het Markermeer​ en nabij het ijsselmeer vindt u de 4-persoons havenlodge van Marina Parcs. Wanneer u overnacht in een ​havenlodge geniet u van het weidse uitzicht over de haven Marina Volendam en in de havenlodge voelt u lichtjes de deining van het water. Rondom de jachthaven ​Marina Volendam​ bevinden zich restaurantjes, cafeetjes, een kapper, tandarts, wellnesscentrum, watersportwinkel, kledingwinkel en een supermarkt, waar ook de gasten van Marina Volendam gebruik van kunnen maken. Geniet van een verblijf in een havenlodge van Marina Parcs. Jachthaven Volendam Tijdens uw ​woonboot overnachting​ in de jachthaven Volendam kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten. Wanneer u samen met de kinderen komt vermaken zij zich opperbest in de speeltuin. Ook kunt u met uw kinderen, vrienden of andere havengasten ​gezellig BBQ-en bij de BBQ-plaatsen​. In de haven Marina Volendam kunt u ook fietsen en boten huren voor uw tocht op het land of het water. Zowel in uw havenlodge als in de jachthaven Volendam heeft u ​gratis toegang tot wifi​. Uw auto kunt u eveneens gratis parkeren op zeer korte afstand van de haven. En omdat overnachten in Volendam echt een ideale plek is voor watersportliefhebbers is de watersportwinkel ook een fijne faciliteit. Kijk voor meer informatie op: https://www.marinaparcs.nl/marina-volendam

×