Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Camping Gasselte

114 views

Published onhttps://www.berenkuil.nl/camping-bij-gasselte

Heeft u plannen om te kamperen nabij het pittoreske Gasselte in Drenthe? Ontdek 5-sterren ANWB camping De Berenkuil, welke slechts 12 kilometer verwijderd is van Gasselte.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Camping Gasselte

  1. 1. Camping nabij Gasselte Heeft u plannen om te kamperen nabij het pittoreske Gasselte in Drenthe​? Ontdek ​5-sterren ANWB camping​ De Berenkuil, welke slechts 12 kilometer verwijderd is van Gasselte. Onze gezinscamping is de ideale basis voor als u op zoek bent naar een bestemming waar u omgeven wordt door natuur maar binnen een mum van tijd in steden als ​Assen​ of Groningen wilt zijn. Op onze camping nabij Gasselte kampeert u op autovrije kampeerplaatsen midden in de bossen van Grolloo. Liever wat meer comfort? Dan kunt u kiezen uit ons ruime aanbod aan accommodaties. Wat dacht u van een blokhut of een lodge? Waar u ook voor kiest, dankzij ons uitgebreide aanbod aan faciliteiten zal het aan pret niet ontbreken tijdens uw vakantie nabij Gasselte op onze camping! Uw kampeerplaats nabij Gasselte Stelt u eens voor; wakker worden door het gefluit van vogels en met een heerlijke bosgeur. Dit kan wanneer u verblijft op één van onze ruime kampeerplaatsen nabij Gasselte op onze camping. Kom helemaal tot rust tussen de jeneverbessen, het bos en de heide, dat is pas genieten! Uw plekje op onze ​gezinscamping​ is altijd autovrij, kindvriendelijk en veilig. Veel van onze plekken hebben zicht op een speeltuintje, zodat u uw spelende kinderen goed in de gaten kunt houden. Alle plekken zijn voorzien van een ​watertappunt, waterafvoer en elektra (10 ampère)​. De omgeving van onze 5-sterren camping Het dorp Gasselte is slechts ​12 kilometer​ verwijderd van onze camping en dus makkelijk te bereiken tijdens een fietstocht of in een kort autoritje. In Gasselte kunt u diverse uitjes ondernemen. Zoek het avontuur op tijdens een dagje klimmen bij het Boomkroonpad, beleef een dag vol pret bij attractiepark ​Drouwenerzand​ of ontdek het waterpark DX Adventurepark waar u enorm veel waterpret zult beleven. Naast Gasselte valt er in de andere omliggende dorpen en steden van onze camping genoeg te ondernemen. Bezoek het indrukwekkende Kamp Westerbork in ​Hooghalen​, bekijk een Hunebed van dichtbij bij het ​Hunebedcentrum​ in Borger of ga een dagje naar dierenpark ​Wildlands​ in Emmen. Kortom, in de omgeving van onze camping nabij Gasselte valt er genoeg te beleven!

×