Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentatie Search N

207 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentatie Search N

  1. 1. Heeft u het ook druk? Ongetwijfeld kampt u met hetzelfde probleem als veel andere recruiters: te veel werk en te weinig tijd. Zelf zoeken naar kandidaten op het internet kost te veel tijd, dus is het afwachten hoeveel reacties er op een vacature komen. Het kan ook voorkomen dat er zeer veel reacties binnen komen op een vacature. Waar haalt u de tijd vandaan om al deze mensen te screenen? En dan bellen er ook nog een hoop werving & selectiebureau's die veel geld vragen en veel van uw tijd in beslag nemen.... Zou u niet liever bezig zijn met kandidaten die goed aansluiten bij uw vacature?
  2. 2. De oplossing: SearchN® ontlast u van bulk en levert u alleen kandidaten die voldoen aan uw wensen. Wij doen dit door gebruik te maken van diverse online bronnen. Wij benaderen kandidaten die qua harde criteria matchen met uw vacature. Als er interesse is vanuit de kandidaat, doen wij een telefonisch interview met deze kandidaat en controleren wij de harde criteria. Als er vanuit ons een match wordt geconstateerd en de kandidaat is gemotiveerd, dan pas sturen wij het CV naar u door. Op deze wijze kunt u zich bezig houden met het selectieproces van goede kandidaten. Wij zijn dus geen werving & selectiebureau, maar wij houden ons puur en alleen bezig met de ondersteuning van uw recruitmentproces.
  3. 3. Meer weten? Neem dan contact met ons op. U kunt mij bereiken per telefoon op 040-2621721. Uiteraard kunt u mij ook via LinkedIn benaderen. Kijk sowieso eens op onze website www.searchn.nl. Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken hoe wij ook ú van dienst kunnen zijn.

×