Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

MLM - Csókold meg a békát!

1,595 views

Published on

http://apasszivjovedelem.info

Published in: Career
 • Be the first to comment

MLM - Csókold meg a békát!

 1. 2. Nem szereti Ön se a mókusvakítást? Elege van a gyors meggazdagodást ígérő ajánlatokból? Igaza van, én is tudnék példákat sorolni bőven, hogy húztak le embereket MLM címke alatt! Hogyan vettek fel felesleges hiteleket, költöttek olyan termékekre amiket egyébként sohase vettek volna meg, verték szét családi és baráti kapcsolataikat emberek akiket berángattak különböző hálózatokba, amik közül sok nem is MLM hanem kifejezetten vagy burkoltan pilótajáték! De a régi példával élve: A kés tehet róla, hogy vannak akik ölésre használják? Nem lehet rá úgy gondolni mint egy hasznos eszközre? Az MLM tehet róla, hogy sokan visszaéltek vele és önző vagyonszerzésre használták, mások segítése helyett? MLM – MÉZESMADZAG VAGY VALÓSÁGOS JÖVEDELEMFORRÁS MINDENKINEK? MLM – Egyes emberek meggazdagodási forrása vagy egy igazságos rendszer melyben mindenki meggazdagodhat és karriert építhet korra nemre bőrszínre tekintet nélkül, képzettség vagy végzettség nélkül? Kérem adjon egy lehetőséget, hogy bemutassam az MLM –et tényszerűen, hogy tudja mit utasít el, vagy mihez csatlakozik!?
 2. 3. Ne keményen dolgozz, hanem okosan! Az elkövetkező 15 percben nem a gyors meggazdagodás receptjéről beszélnék, nem is arról, hogy lehet munka nélkül gyorsan sok pénzhez jutni, hanem egy gondolkodásmódot a pénz áramlásának új törvényes módját egy mindenki által üzemeltethető vállalkozást, üzleti lehetőséget szeretnék bemutatni!
 3. 4. Volt már olyan pillanat az életében amikor azt mondta, de kár hogy erről nem hallottam időben, de kár hogy nem cselekedtem akkor amikor még meg lehetett volna előzni a bajt! Lehet ez az egészség,az anyagi biztonság, de akár a házasság vagy a gyerekekkel vagy szülőkkel való kapcsolat területe is! A betegségi, elhalálozási, válási öngyilkossági statisztikákat nézve mi magyarok nem a tudatos és pozitív hozzáállásról és életvitelről vagyunk híresek! Sokkal inkább a halogatás, passzivitás és a pesszimizmus jellemző ránk! Ma Magyarországon mégis több százan keresnek már évente 15 milliónál többet csak azért mert néhány évvel ezelőtt meghallgattak egy ilyen 15 perces prezentációt, beengedték a bogarat a fülükbe, utánanéztek, belekezdtek, kitartóak voltak és bebizonyították, hogy működő dologról van szó! Nos ha Ön is most életének olyan szakaszában van amikor tud és akar változtatni a dolgokon, kezébe akarja venni élete irányítását akkor érdemes lesz ezt a pár percet meghallgatni és elindulni a passzív jövedelemszerzés csodálatos útján! DE SZÜKSÉGE VAN EGYÁLTALÁN PLUSZ PÉNZFORRÁSRA?
 4. 5. ELÉGEDETT A HELLYEL AHOL LAKIK?
 5. 9. Vannak még beteljesületlen álmai? Mikor volt utoljára nyaralni? Mindenhova eljutott már ahova szeretett volna?
 6. 12. Szeretne a saját maga főnöke lenni? Szeretné Ön megválasztani a munkatársait? Szeretné ha akkor mehetne szabadságra amikor akar? Szeretné szeretni a hétfő reggeleket is?
 7. 13. A nyugdíjas évekre gondolni se mer? Elég lesz a mai jövedelme 40%-a? És ha összeomlik a nyugdíj rendszer? Gondoskodott magának más forrásokról? Esetleg van már egy passzív jövedelmet termelő üzlete?
 8. 14. Felkészült egy hirtelen jött kiadásra vagy egy betegségre ami miatt kieshet hosszabb időre a munkából?
 9. 15. Nos ha bármelyik kérdésre nem a válasza akkor úgy gondolom jó helyen jár és érdemes lesz végig gondolnia az általunk bemutatott lehetőséget! Jelentkezzen aki úgy gondolja, hogy szüksége van még valami pénzügyi megoldásra amivel többlet jövedelemhez juthat!
 10. 16. " Olyan világban élünk ahol egyre inkább csalódás és kudarc vár azokra, akik sorsuk irányítását ki akarják kölcsönözni egy mindenről gondoskodó szervezetnek, vagy egy atyáskodó államnak.  A profi, következményeivel együtt vállalja, hogy sorsáért mindenek előtt ő felel - ő, és senki más. Aki visszariad ettől, aki nem állandó tanulásként fogja fel az életet, aki másoktól várja sorsának jobbra fordulását, az legjobb esetben is naiv amatőr, a középszerűség emberileg rokonszenves, de szakmailag sikertelenségre ítélt képviselője." (Cavett ROBERT) VAN MEGOLDÁS, VAN KIÚT A VÁLSÁGBÓL DE A DÖNTÉST MINDENKINEK MAGÁNAK KELL MEGHOZNI! MI MEGPRÓBÁLUNK EGY MÜKÖDŐ ÜZLETI RENDSZERT BEMUTATNI AMIVEL ÚGY GONDOLJUK, HOGY MINDEN EMBER KÉPES SAJÁT KEZÉBE VENNI ÉLETE ÍGY ANYAGI HELYZETE IRÁNYÍTÁSÁT NEMRE KORRA ÉS VÉGZETTSÉGRE VALÓ TEKINTET NÉLKÜL!
 11. 25. Akkor vállalkozzunk? Azok mind gazdagok?!
 12. 30. Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és vannak úgynevezett passzív, vagy jogdíjszerű jövedelmek.  A következő egyszerű kérdést megválaszolva könnyen el lehet dönteni, hogy melyikről is van szó: A jól elvégzett egy órás munkájáért cserébe hányszor kap fizetést az ember? Ha a válaszunk "csak egyszer", akkor a jövedelmünk AKTÍV. A havidíjas fizetésben részesülők valamennyien ebbe a csoportba tartoznak. A tevékenységükért cserébe csak egy alkalommal kapnak juttatást. Ha nem dolgoznak, nem kapnak fizetést sem. Másként mondva, ezt a jövedelmet akkor kapja meg az ember, ha a végzett tevékenysége igényli a személyes közreműködését, és gyakorlatilag elveszi az idejét. A PASSZÍV - jogdíjszerű - jövedelem esetében, keményen kell dolgozni egy alkalommal, és azt követően folyamatosan kapja már az ember a jövedelmet hónapokon, akár éveken keresztül is. Ugyanazért a munkáért többször is megjutalmazzák. Ilyen a találmányok, zeneszámok stb után kapott jogdíjak amit a szerző s majd az örökösei egy életen át kapnak az alkotásuk használatának fejében! NOS AMIT MI SZERETNÉNK BEMUTATNI EGY OLYAN LEHETŐSÉG AMIVEL ŐN IS PASSZÍV JÖVEDELEMHEZ JUTHAT ÉS MÉG ZSENINEK SE KELL LENNIE HOZZÁ!
 13. 34. Hagyományos vállalkozás MLM vállalkozás <ul><li>Magas kezdő tőke szükséges / 3-5 millió / - Minimális kezdőtőke / ~ 25 - 60000Ft / </li></ul><ul><li>Lassú a megtérülés sokszor több év! - Megtérülés az első hónapokban! </li></ul><ul><li>Eladnia kell a termékeket! - Nem elad csak reklámoz, kiközvetít! </li></ul><ul><li>- Általában beruházást, telephelyet igényel! - Nincs kötelező állandó jelenlét! </li></ul><ul><li>- Nagy a kockázat, sokat veszíthet! - Nincs kockázat </li></ul><ul><li>- Nincs növekedési lehetőség - Korlátlan növekedés lehetősége </li></ul><ul><li>Csak a saját munkája után kap pénzt - Az egész hálózat eredményéből </li></ul><ul><li>oda van kötve a vállalkozásához ! részesedik több mélységben! - Egyszer elvégzett munkáért egy </li></ul><ul><li>életen át jutalék – örökölhető! </li></ul><ul><li>- A munka mennyisége nem növelhető! - Egyre kevesebb munkával egyre </li></ul>több pénz – passzív jövedelem ! - Csak a maga erejére támaszkodhat - Mindenki érdeke az Ön segítése! - Magának kell mindent kitalálnia! - Szisztémát, működő rendszert kap! - Korlátozott nyitva tartás, korlátozott vevőkör! - 24 órás nyitva tartás, piac = az egész világ - Ha nyugdíjba mész megszűnik a jövedelem - Ha nyugdíjba megy ugyanúgy működik hacsak nincs gyerek aki átveszi! tovább, örökölhető passzív jövedelem! Mi a különbség?
 14. 36. <ul><li>Amit még tisztázni kell az elején: </li></ul><ul><li>Az MLM nem pilótajáték – nem tagok beléptetéséből, hanem emberek </li></ul><ul><li>rendszeres fogyasztásából keletkező forgalom alapján van elszámolás, </li></ul><ul><li>jutalékfizetés a reklámtevékenységünk elismeréseként! </li></ul><ul><li>Az MLM nem gyors meggazdagodási lehetőség, hanem egy hosszú távú </li></ul><ul><li>stabil passzívjövedelem kiépítési mód! </li></ul><ul><li>Az MLM nem segély, nem könnyen szerzett pénz hanem becsületes kitartó </li></ul><ul><li>munkával elérhető tisztességes és korlátlan jövedelem forrás mindenkinek! </li></ul><ul><li>Az MLM sokkal többről szól mint a pénz a gazdagság! </li></ul><ul><li>Az emberek zöme nem a cég és nem a termékek miatt csatlakozik hanem azért </li></ul><ul><li>mert Önben megbízik, és szívesen követi abban amit csinál! Ezért a lényeg a </li></ul><ul><li>személyiségfejlődésen van, hogy összeszedett, tudatos életet éljen, jó vezetővé </li></ul><ul><li>váljon és tudja irányítani magát majd másokat s eközben egyre jobb emberré </li></ul><ul><li>váljon! Ezt fejezi ki a vezetői szintet jelölő : Cél a gyémánt kifejezés is! </li></ul><ul><li>Ez nem hagyományos kereskedelem, nem a kisker haszonra épül hanem a nagy </li></ul><ul><li>és egyre növekvő fogyasztói hálózatra ami egy idő után, megfelelő képzés mellett </li></ul><ul><li>már magától is növekszik és passzív jövedelmet termel! </li></ul>ÉN ÚGY GONDOLOM A VILÁGNAK SZÜKSÉGE VAN VEZETŐKRE AKIK KIUTAT MUTATNAK ÉS ESZKÖZT ADNAK AZ EMBEREK KEZÉBE! EZ AZ MLM!

×