Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

P4 nadal 2011

448 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

P4 nadal 2011

  1. 1. Ariadna ParairaEnric VeraMateu SerraDayana Ondarza Els dies de Nadal a P4Avui, dia 22 de desembre del 2011, els quatre alumes especialitzats en P4 hem anat de9:00 a 10:00 a visitar les seves classes.P4A – DofinsAquestes són algunes de les activitats que faran avui: - Bon dia: Al principi de classe, un alumne, cada dia diferent, s’assenta en una cadira davant de tota la classe i, amb unes targetes que posen el nom de cada alumne, va dient bon dia un per un i els altres alumnes els hi responen “Bon dia”. - Calendari: Cada dia, amb l’ajuda d’un calendari que tenen penjat a la paret, diuen quin dia estem i quin clima fa i enganxen una imatge d’un núvol, un sol...
  2. 2. Ariadna ParairaEnric VeraMateu SerraDayana Ondarza - Calendari d’advent: A la classe, tenen un calendari d’advent penjat també a la paret i cada dia un alumne diferent obre una casella i agafa una xocolatina, per ordre de llista. - Després, ens han explicat una poesia de nadal, amb l’ajuda dels gestos de la mestra. - Acabat el pati, a les 11:45, baixaran al gimnàs a fer una cantata amb tota la primària. Ells, cantaran la cançó “La llum del fanalet”.
  3. 3. Ariadna ParairaEnric VeraMateu SerraDayana Ondarza - Per últim, a la tarda, faran cagar el tió tots junts perquè els hi cagui algun regal.

×