Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
L’últim dia del trimestre a BatxilleratEls alumnes de Batxillerat preparen un lip-dup per presentarl’escola Cervetó amb la...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Nadal2010 batxillerat

321 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Nadal2010 batxillerat

  1. 1. L’últim dia del trimestre a BatxilleratEls alumnes de Batxillerat preparen un lip-dup per presentarl’escola Cervetó amb la cançó Club can’t Handle me (grupFlorida).Granollers. A l’escola Cervetó de final, quan tots junts han baixat alGranollers, els diversos cursos fan pati, amb globus de colors i ambactivitats especials per celebrar que molta alegria han fet la coreografiaarriba el Nadal. Els alumnes de 1r i 2n final.de Batxillerat han preparat un lip-dupamb la cançó: Club can’t handle me Però no només han fet el lip-dup,de Florida. Això es fa perquè és l’últim també han fet d’altres activitats.dia del trimestre, 22 de desembre, i S’han organitzat en grups: mentre undemà comencen les vacances de grup assajava el lip-dup, els altres dosNadal. La idea ha estat dels alumnes miraven un documental relacionatde 2n de Batxillerat. La gent es podia amb la pobresa o jugaven a un jocdisfressar del que volgués, per estil “Passa-paraula” sobre Nadal iexemple hi havia gent que portava temes bíblics i responien unbata perquè enregistraven al qüestionari sobre els seus professors.laboratori o gent que portava coses Per fer el joc s’han organitzat enque ressaltessin, com ara globus de quatre grups de sis o set persones,colors o ulleres vistoses, encara que han nomenat un portaveu i han anatno era obligatori. A tres quarts de deu responent preguntes. Quan fallava unaproximadament, s’han posat a grup, passaven al següent, i desprésassajar i a les dotze han començat a de donar la volta, seguien per la lletraenregistrar el lip-dup ja definitiu. Una per on s’havien quedat.de les escenes més impressionants onhi havia més moviment ha estat alAvui ha estat un dia diferent a l’escola Cervetó, duent a terme diverses activitatsamb la finalitat que els alumnes gaudissin molt d’aquest dia tan especial.Coreografia final de batxillerat.22-12-10, diari del Cervetó: Clàudia Huguet, Jana Arimany, Quico Gil, Martí Gracia.

×