Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vmb divshare nl

707 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vmb divshare nl

  1. 1. Het embedden van MP3-bestanden Zoals video's van sites als YouTube kunnen worden ingesloten (geëmbed) op het voicemailboard, is dat ook mogelijk met mp3-bestanden. U kunt daarbij gebruikmaken van de diensten van divShare.com. 1 Ga naar: http://www.divshare.com en maak uw eigen account daar aan. 2 Log vervolgens in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. 2. 3 Klik op dashboard en vervolgens op Upload a new file. 4 Selecteer op uw computer het mp3-bestand dat u naar divShare wilt uploaden en klik vervolgens op Upload.
  3. 3. 5 Nadat het bestand is geüpload, krijgt u de code te zien, waar uw bestand op het web is te vinden. Klik vervolgens op more options. 6 Vervolgens wordt u een aantal opties en codes geboden.
  4. 4. 7 Selecteer de code naast Embed MP3 met behulp van Alles selecteren (Ctrl-A) en kopiëren (Ctrl-C). 8 Ga naar het voicemailboard en klik op New topic. Mocht u willen reageren op een bepaald bericht, klikt u op Antwoord. In beeld verschijnt het scherm voor uw opname en de mogelijkheid voor aanvullende tekst, embedded video, smiley's, enz. Klik op de knop HTML. 9 Plak (Ctrl-V) de gekopieerde code in de HTML code-editor en klik vervolgens op Toepassen.
  5. 5. 10 In het tekstveld verschijnt een symbool voor het toegevoegde flash-element, de speler voor het geëmbedde mp3-bestand. Voeg eventueel nog tekst e.d. toe en klik op Plaats bericht. 11 Het bericht op het voicemailboard wordt als volgt weergegeven. Het geluid kan worden afgespeeld door op de play-knop van de divShare-speler te klikken.
  6. 6. Erwin de Vries - 17 september 2010

×