Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Opnemen met het voicemailboard: Uitleg voor leerlingen
Met dank aan Paul Goossen, Dalton Voorburg.

Deze instructie is ges...
4]
Heb je je tekst geoefend en voor je? Klik dan op ‘Reply’ om te beginnen.
5] Gefeliciteerd, je ziet nu het opnamesch...
6]  Typ bij ‘Name’ je (voor)naam in. Het mailadres hoeft niet ingevuld te worden.
Klik op de rode Record-knop om op t...
7]  Het bericht wordt niet verzonden?
Wordt het bericht niet verzonden maar blijft er op de plaats van Post Message ‘Plea...
Please wait  Even geduld  Geduld bitte...  Um peu de
       svp...             patience svp...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Handleiding Voicemailboard voor scholieren

1,536 views

Published on

Handleiding Voicemailboard voor scholieren

Published in: Technology, Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Handleiding Voicemailboard voor scholieren

 1. 1. Opnemen met het voicemailboard: Uitleg voor leerlingen Met dank aan Paul Goossen, Dalton Voorburg. Deze instructie is geschreven voor een voicemailboard met een Engelstalige interface. Uiteraard ga je naar het voicemailboard dat door jouw school of instelling ter beschikking is gesteld. Onder punt 8 vind je een lijst met begrippen van het voicemailboard in de diverse talen. Het ziet er even lastig uit hieronder, maar het is echt erg simpel. Wat je nodig hebt is een computer met internet en een headsetje of een losse microfoon. 1] Ga naar het voicemailboard van je school. In het voorbeeld gebruiken we een Engelstalig forum van het Vaklokaal Engels in Nederland. 2] Klik op de thread die voor jou van toepassing is, bijv. 03 Pronunciation I. 3] Klaar voor de opname? Is je headset juist aangesloten? Dat wil zeggen dat je de luidsprekers (groene stekkertje) en de microfoon (roze stekkertje) hebt aangesloten?
 2. 2. 4] Heb je je tekst geoefend en voor je? Klik dan op ‘Reply’ om te beginnen. 5] Gefeliciteerd, je ziet nu het opnamescherm! Misschien zie je nu eerst nog een schermpje langskomen met de vraag of je software van Vimas wilt installeren. Vink 'Always trust content from the publisher' aan en klik vervolgens op RUN!
 3. 3. 6] Typ bij ‘Name’ je (voor)naam in. Het mailadres hoeft niet ingevuld te worden. Klik op de rode Record-knop om op te nemen. Zodra de opname loopt zie je bij het klokje de tijd lopen. Let op dat je microfooninstellingen niet te hard staan (Windows geluidsinstellingen). Als je uitgesproken bent, klik je op de stopknop. Klik op Play als je de opname nog een keer wilt beluisteren. Ook kun je de opname opnieuw doen als je dat wilt. De nieuwe opname overschrijft dan de vorige opname die je maakt. Pas als je helemaal tevreden bent, klik je onderaan op Post Message. Je voicemailboard-bericht wordt dan pas opgeslagen!
 4. 4. 7] Het bericht wordt niet verzonden? Wordt het bericht niet verzonden maar blijft er op de plaats van Post Message ‘Please wait’ in beeld en een cirkeltje draaien? Waarschijnlijk heb je bij punt 5 op CANCEL in plaats van op RUN geklikt. Er zit niets anders op dan je browser af te sluiten, deze opnieuw te starten en de opname opnieuw te gaan maken. Let op: klik op RUN bij de Warning – Security! 8] Begrippenlijst English Nederlands Deutsch Français new topic new topic new topic new topic home home home home Subject Onderwerp Thema Theme Answer Antwoord Antwort Répondre Click the red Klik op de rode Klicken Sie die rote Click the red record button knop voor een Taste für eine record button to to start opname Aufnahme start recording recording Name Naam Name Nom E-mail E-mail E-Mail Email Message Bericht Nachricht Message Post message Plaats bericht Sende Nachricht Poster un message
 5. 5. Please wait Even geduld Geduld bitte... Um peu de svp... patience svp...

×