Presentatie herschrijven brieven

711 views

Published on

Published in: Art & Photos
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
711
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
168
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentatie herschrijven brieven

  1. 1. Herschrijven brieven vastgoedbedrijf • B1 • Klantvriendelijk• Duidelijke kernboodschap • Helder en gestructureerd
  2. 2. Voor… Na…Hierbij bevestigen wij U hebt de huur opgezegdde huuropzegging per per [datum] van[datum] van [soortpand] [pandadres][soortpand] te [PandWoonplaats].[pandadres] te Hopelijk hebt u er prettig[PandWoonplaats]. gewoond. Wij hebben nog wel uw hulp nodig. Daarover gaat deze brief.
  3. 3. Voor… Na…De voorinspectie van de We komen de woning inwoning zal worden orde makengehouden door de heer Graag maken wij uw woning[NaamBouwkundige] op aan de [pandadres] weer[DatumInspectie] om klaar voor de volgende[TijdInspectie] uur. Wij bewoner. Daarom komt [dedringen er op aan dat u op heer/Mevrouw]genoemde datum en [NaamBouwkundige] optijdstip in gehuurde woning [DatumInspectie] omaanwezig bent. [TijdInspectie] uur bij u langs om de woning te bekijken.
  4. 4. Voor… Na…Na de voorinspectie is er Waar kijken we naar?namelijk nog enige tijd om [De heer/Mevrouw]gebreken of ontbrekende [NaamBouwkundige] gaatvoorzieningen te herstellen kijken wat wij nog moetenc.q. te leveren of doen om de woning in orde temonteren. Tevens maken maken. Ook maken wij danwij dan een afspraak graag een afspraak met uomtrent de definitieve over de oplevering van deoplevering van de woning woning en het teruggevenen de sleutel inname. van de sleutels.
  5. 5. Voor… Na…Indien u onverhoopt op Wilt u liever op een andervoornoemde datum en/of moment afspreken?tijdstip verhinderd bent Kunt u niet op deverzoeken wij contact op te voorgestelde tijd? Neem dannemen met de heer zo snel mogelijk contact op[NaamBouwkundige], die met [de heer/mevrouw]s morgens van 8.00 uur tot [NaamBouwkundige] op9.30 uur bereikbaar is telefoonnummeronder telefoonnummer [telefoonnummer]. [Hij/Zij] is[telefoonnummer]. bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 16.30 uur. Samen maakt u dan een nieuwe afspraak.
  6. 6. Brief vóór…..Geachte [heer/mevrouw] [Naam],Hierbij bevestigen wij de huuropzegging per [datum] van [soortpand][pandadres] te [PandWoonplaats].De voorinspectie van de woning zal worden gehouden door de heer[NaamBouwkundige] op [DatumInspectie] om [TijdInspectie] uur. Wij dringen erop aan dat u op genoemde datum en tijdstip in gehuurde woning aanwezigbent.Na de voorinspectie is er namelijk nog enige tijd om gebreken of ontbrekendevoorzieningen te herstellen c.q. te leveren of monteren. Tevens maken wij daneen afspraak omtrent de definitieve oplevering van de woning en de sleutelinname.Indien u onverhoopt op voornoemde datum en/of tijdstip verhinderd bentverzoeken wij contact op te nemen met de heer [NaamBouwkundige], die smorgens van 8.00 uur tot 9.30 uur bereikbaar is onder telefoonnummer[telefoonnummer].Hoogachtend,[ondertekening]
  7. 7. Brief na…..Geachte [heer/mevrouw] [Naam],U hebt de huur opgezegd per [datum] van [soortpand] [pandadres] te [PandWoonplaats]. Hopelijk hebt u erprettig gewoond. Wij hebben nog wel uw hulp nodig. Daarover gaat deze brief.We komen de woning in orde makenGraag maken wij uw woning aan de [pandadres] weer klaar voor de volgende bewoner. Daarom komt [deheer/Mevrouw] [NaamBouwkundige] op [DatumInspectie] om [TijdInspectie] uur bij u langs om de woning tebekijken.Waar kijken we naar?[De heer/Mevrouw] [NaamBouwkundige] gaat kijken wat wij nog moeten doen om de woning in orde te maken.Ook maken wij dan graag een afspraak met u over de oplevering van de woning en het teruggeven van desleutels.Wilt u liever op een ander moment afspreken?Kunt u niet op de voorgestelde tijd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met [de heer/mevrouw][NaamBouwkundige] op telefoonnummer [telefoonnummer]. [Hij/Zij] is bereikbaar op werkdagen van 8.00 uurtot 16.30 uur. Samen maakt u dan een nieuwe afspraak.Hebt u vragen?Wilt u meer informatie of hebt u over deze nieuwe factuur vragen? Neemt u dan contact met ons op viatelefoonnummer (030) 25 [tel].Met vriendelijke groet,

×