Traking lipdub

150 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
150
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
17
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Traking lipdub

 1. 1. Per la realització del LIPDUB es demana a tots els alumnes que hi puguin sortir (tenint en compte que hi ha un nen amb drets d'imatge), vagin amb la samarreta de l'AMPA o bé en el cas que no en tinguin amb el xandall de l'escola. El professorat i direcció també aniran tots amb la samarreta de l'AMPA. Important: Totes les AULES Hauran d'estar ben retolades, amb les portes tancades i tothom al seu lloc i sobretot la pancarta de l’Escola preparada a la zona de finalització de la primera part. A poder ser per megafonia hauríem de posar la cançó per tal que els nens i nenes la segueixin i la puguin ballar, La Cançó que posarem es la de "M'agrada l'esport" del Club Super 3. Els cursos que tinguin dos classes (A i B) poden situar-se en altres aules o altres llocs de l’escola com per exemple 3er B Aula de Psicomotricitat 2on B Aula d’anglés, etc...), Com que els alumnes de 6é hauran de fer de connectors, es necessitaran dos alumnes per poder realitzar-ho, consisteix amb lo següent: -Obrir les portes i fer les següents figures alhora de desaparèixer de la càmera: Natació Submarinisme
 2. 2. Bitlles -Fer les indicacions amb el dit a la càmera de que el segueixi fins al punt assignat. -Després hauran de tornar cap a la seva classe per les zones que indicarem per poder fer la coreografia. ........................................................................................................................................................... Comença la segona part del Vídeo que es filmarà el proper 16.05.14 a les 15:00 Panoràmica de tota l'escola des de fora. comença la Cançó quan comencen a sortir els alumnes de P3 P3 Des de fora del col—legi fins a la porta de P3 el professor i els alumnes posats a 1m de separació entre ells, faran la coreografia que es veu a la foto (Tipus twist o boogy boogy).
 3. 3. Temps estimat per P3 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de P4. P4 El professor i la meitat dels alumnes faran la (1ª part del pas 1) de la coreografia dins la classe. Connectors de 6é fins a l'aula del Menjador. L'altra meitat d'alumnes de P4 que romandran al menjador faran (2ª part del pas 1).
 4. 4. Temps estimat per P4 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de P5 A. P5 A El professor i els alumnes, faran la (3ª part del pas 1) Temps estimat per P5 A 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de P5 B P5 B El professor i els alumnes, faran la (4ª part del pas 1)
 5. 5. Temps estimat per P5 B 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de l'AMPA, Direcció i secretaria (Direcció, secretaria i AMPA faran una salutació a la càmera). Connectors de 6é fins a l'aula de l'aula d'informàtica. Connectors de 6é fins a l'aula de 1er A Temps estimat 10 " Seg. 1er A El professor i els alumnes, faran (5ª part del pas 1) Temps estimat per 1er A 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 1er B.
 6. 6. 1er B El professor i els alumnes, faran (6ª part del pas 1) Temps estimat de 1er B 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 2on A. 2on A El professor i els alumnes, faran (1ª part del pas 2) Temps estimat de 2on A 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 2on B.
 7. 7. 2on B El professor i els alumnes, faran (1ª part del pas 3) Temps estimat de 2on B 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 3er A. 3er A El professor i els alumnes, faran (2ª part del pas 3) Temps estimat de 3er A 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 3er B.
 8. 8. 3er B El professor i els alumnes, faran (3ª part del pas 3) Temps estimat de 3er B 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 4rt. 4rt El professor i els alumnes, faran (1ª part del pas 5, basquet) Temps estimat de 4rt 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 5é.
 9. 9. 5é El professor i els alumnes, faran (2ª part del pas 5 tennis) Temps estimat per 5è 10 " Seg. Connectors de 6é fins a l'aula de 6é. 6é El professor i els alumnes, faran (3ª part del pas 5 Golf) Temps estimat per 6é 10 " Seg. Connectors de 6é fins al punt intermedi on hi haurà la pancarta de l'Escola. Si ens falta mes temps per fer la gravació, farem lo següent:
 10. 10. El connector farà aquest pas (Eixugar-se la suor) I tornem a començar en aquest ordre pas 3, Pas 4, Pas 3. ........................................................................................................................................................... Comença la primera part del Vídeo que es filmarà el proper dia 25.04.14 a les 17:00 Des de la pancarta del Col—legi els nens que vinguin faran de connectors. Els pares estarem situats estratègicament entre la pista de basquet i la nova de futbol, com que hi haurà els de ZUMBA i els nens que fan extra escolars de FUTBOL, els pares, professors i col—laboradors buscarem una zona per fer la coreografia del pas 4:
 11. 11. Continuarem amb el pas 3 I finalitzarem els passos quedant-nos amb aquesta postura:
 12. 12. FI

×