Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cables submarins i Satèl·lit de Telecomunicacions

335 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cables submarins i Satèl·lit de Telecomunicacions

  1. 1. Cables submarins i satèl·lits detelecomunicacions. Viviana Domínguez
  2. 2. Dos exemples de cables submarins: CABLES SUBMARINS
  3. 3. ATLANTIS- IIL’ Atlantis-II és un cable detelecomunicacionstransatlàntic fet de fibraòptica.Connecta: Argentina, Brasil,Senegal, Cap Verd, les IllesCanàries i Portugal.El cable es va activar el1999. Mesura 13.100kilòmetres de llarg i té unacapacitat de 19,840 Mbit/s.(Wikipedia:Atlantis-2)
  4. 4. ApolloL’Apollo és un cable submarí decomunicacions aquest sistema travessal’Oceà Atlàntic.Consisteix en dos segments Nord i Sud,creant així dues rutes transatlàntiquestotalment diferents.
  5. 5. ApolloA principis de 2006, Level3 Communications va anunciar la compra de300 Gbit/s de capacitat entre Apollo Nord iSud.Aquesta adquisició els proporciona unaruta transatlàntica que no passa perLondres o Nova York, la qual cosa ésdesitjable per a les companyies.Aquesta compra representa latransacció més gran de cables submarins enla història.Wikipedia: Apollo (cable system)
  6. 6. Exemple de satèl·lit: SATÈL·LIT DE TELECOMUNICACIONS
  7. 7. Iridium Iridium és el nom d’una constel·lació de 66 satèl·lits de comunicacions. Aquests giren al voltant de la Terra a una altura aproximada de 780 Km. Cadascuna de les 6 òrbites consta donze satèl·lits separats entre sí. Els satèl·lits triguen 100 minuts en donar la volta al món.
  8. 8. IridiumVa ser dissenyadaper Motorola.Actualment Iridiumofereix comunicacionsde 2,4 Kbps i unsistema de connexió aInternet de 10 Kbps.S’utilitza sobretot perenviar i rebre correuselectrònics en formatde text.Wikipedia: Iridium satellite constellation

×