Festa major estiu vallmoll 2011 avanç (1)

1,445 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Festa major estiu vallmoll 2011 avanç (1)

  1. 1. FESTA MAJOR ESTIU - VALLMOLL 2011Durant la setmana de l’1 al 5 d’agost, a les oficines de l’Ajuntament deVallmoll, Inscripcions per al Campionat de Petanca.(Horari: de 8:30 a 15:00 h.)DISSABTE, 6 d’agostA les 10:00 h., a la Plaça Major, Caminada Popular pel terme municipalde Vallmoll.Cal portar esmorzar.De les 12:00 a 13:30 h., al Casal de l’Avi,Concurs de dibuix i redaccióA les 18:00 h, a la Pista Poliesportiva, IV Trofeu José García DomínguezDIUMENGE, 7 agostA les 10 del matí, a la piscina municipal,Inscripcions 10a. Triatló popularA les 10:30 del matí, a la piscina municipal,10a. Edició Triatló PopularA les 16:45 h, al camp de futbol, sorteig dels equips per al Campionatde Petanca.A les 17:00 h, al camp de futbol,Campionat de Petanca(es prega puntualitat, l’equip que no hi sigui al complert quedarà desqualificat, passantl’equip contrari a la següent ronda).DIJOUS, 11 d’agostA les 8 de la tarda, a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural,inauguració de: - Exposició itinerant de les imatges guanyadores del Concurs deFotografia del Consell Comarcal de l’Alt Camp. - Exposició de l’Associació d’Artesans de l’Alt Camp.
  2. 2. DIVENDRES, 12 d’agostA les 8 del matí, pels carrers del poble,Matinades-A les 7 de la tarda, al Centre Cultural,Pregó Festa Major, a càrrec de l’humorista Mariano 1,85.A continuació, III Exhibició de Ball de Saló a càrrec de Roger Romero iTamara Sommer.Entrega de premis de la 20a. edició d’arranjament de façanes, delConcurs de Dibuix i Redacció, Triatló i Petanca.En acabar, a l’esplanada del Centre Cultural, degustació de cocad’avellanes dels forns del poble i vi ranci de la Cooperativa Agrícola.-A la mitjanit, ball amb el Conjunt de MitjanitDISSABTE, 13 d’agostA les 11:00 h., a la Plaça Major, Bicicletada PopularÉs imprescindible que tots els participants portin el casc reglamentari.-A les 18:00 h. Cercavila pels carrers del poble, amb els següentselements festius tradicionals:Gegants de VallmollSisquet del Cistell de VallmollDiables i Diablons de VallmollMoll de Foc de VallmollBall del Patatuf de VallmollFalera Gegantera de TàrregaGegants de La Unió de Sant Pere i Sant PauGegants, capgrossos i gegantons de la Colla Pessigolla de Valls-
  3. 3. A les 19:30 h., a la Pista Poliesportiva, VallmollFest, MUSIC, BEER & BBQCervesa alemanya “Veltins” i barbacoa per a tothom.Compra exclusivament anticipada de tiquets a l’Ajuntament.Preus: Nens: 2 € (inclou ració infantil + 1 aigua) Adults: 6 € (inclou ració adult + 1 cervesa) 2 cerveses: 1,5 €Al llarg de la tarda i nit hi haurà disco mòbil, música country, músicacelta, danses tradicionals de la Polinèsia i música rock.DIUMENGE, 14 d’agostA les 11:00 h., a la Piscina Municipal, Festa Aquàtica per als petits (i elsno tan petits).-A les 18:30 h, 6a. Diada Castellera, amb la Colla Vella dels Xiquets deValls i els Xiquets del Serrallo.-A 2/4 de 9 de la tarda, obertura i accés a la Pista Poliesportiva per ladistribució de les taules del sopar.A l’entrada del recinte trobareu un croquis per localitzar la vostraubicació.-A 2/4 de 10 del vespre, Gran Sopar de Festa Major, Preu: 22 € Menú:1r. Plat: Perles de meló del Francolí amb llagostins2n. Plat a triar entre: a) Pernil del Bogatell a la catalana b) Bacallà de la Fonollosa a la Riojana Gelat Pa, aigua, vi, cava, cafè i flors cordialsPreu: 11 € Menú infantil: Macarrons Llom arrebossat Gelat, pa, aigua i refrescMentre prenem cafè riurem amb l’humor de Mariano 1,85A continuació, ball amb el conjunt del vallmollenc internacional, Jan Cruz & Music
  4. 4. DILLUNS, 15 d’agostA les 12 del migdia, missa solemne en honor a la Mare de Déu del’Assumpció.-A la 1 del migdia, a la Plaça de l’Església,Sardanes amb la Cobla Reus-A les 6 de la tarda, al camp de futbol, XXXIIIè. Trofeu Antonio Lara Guijarro-A les 8 del vespre, al Centre Cultural,Concert de Festa Major, a càrrec del grup A 4 Veus, que ens presentaràel concert de la sarsuela “Luisa Fernanda”, de F. Moreno Torroba.-A les 11 de la nit, pels carrers del poble,Correfoc a càrrec de l’Agrupació Cultural “El Moll” de Vallmoll-A la mitjanit, a la Pista Poliesportiva,Gran Ball de Festa Major, amb l’Orquestra MelodiaDIMARTS, 16 d’agostDe les 10:30 del matí a 13:30 h., a la Pista Poliesportiva.Matinal infantil, a càrrec de la Companyia Passabarret.-A les 6 de la tarda, al Camp de Futbol,Disputat partit entre SOLTERS I CASATS-A les 8 del vespre, a la Pista Poliesportiva,Havaneres amb el grup “Canya Dolça”A la mitja part, rom cremat per a tothom-A les 21:30, al Cercle d’Esplai,Sopar de solters i casatsMenú: a determinarPreu: 15 € - Venda de tiquets al mateix Cercle d’EsplaiEn acabar, discoteca mòbil i karaoke a càrrec del showman vallmollencJan Cruz.
  5. 5. Informació d’interèsExposició ItinerantA la Sala d’Exposicions del Centre Cultural hi trobareu: - Exposició itinerant de les imatges guanyadores del Concurs deFotografia del Consell Comarcal de l’Alt Camp. - Exposició de l’Associació d’Artesans de l’Alt CampHorari de visites:Dijous, 11 d’agost, de 20:00 a 21:00 h.Divendres, 12 d’agost, de 19:00 a 22:00 h.Diumenge, 15 d’agost, d’11 a 13:00 h. * * * * * * * * * * *Venda de tiquets: Vallmollfest, sopar de festa major i llotgesA les oficines de l’Ajuntament, • Dies 8 i 9 d’agost d’11 del matí a 2 del migdia. * * * * * * * * * * *Reserva de llotges (taula i sis cadires) per els dies 12, 15 i 16 .Preu: 15 € .L’entrega del número de taula i el lloc es donarà al pagament de lareserva.La vigilància i control de llotges es farà en començar cada actuació i esmantindrà durant la primera hora. * * * * * * * * * * *El carrer Muralla es tancarà al pas de vehicles (excepte veïns) els dies:12 a 16 d’agost, de les 7 de la tarda a les 3 de la matinada, ambdósinclosos. * * * * * * * * * * *Recorregut del CorrefocEl correfoc passarà pels següents carrers i places:Castell, Unió, Sant Magí, Coronel Oller, Av. Catalunya, Muralla i Pl.Major.

×