L'hortet d'Alfés

732 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
732
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
233
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

L'hortet d'Alfés

  1. 1. L’ HORTET D ’ ALFÉS
  2. 2. INTRODUCCIÓ I OBJECTIUS L‘ escola rural d’Alfés durant els dos últims anys presenta molta varietat d’alumnes. Hem de donar respostes pedagògiques per a tot l’alumnat. L’HORTET Implicació Activitats Aprenentatge DALFES vivencial comunitat pedagògiques dels/les educativa interdisciplinàries alumnes OBJECTIUS: -Fomentar la cohesió de la comunitat educativa. - Oferir un ensenyament vivencial i personalitzat. - Unir tradició autòctona i noves tecnologies.
  3. 3. I MPLICACIÓ DE LA COMUNITAT EDUCATIVA .
  4. 4. TOTS ELS ALUMNES : PARTÍCIPS EN LES ACTIVITATS D ’ HORT
  5. 5. A CTIVITATS PEDAGÒGIQUES INTERDISCIPLINÀRIESProgramació i recull d’activitats realitzades
  6. 6. L ES TAC I L’ HORT. C ANALS DE DIFUSIÓ Web on trobareu tots els aspectes pedagògics i les activitats realitzades ( fitxes imprimibles) durant el curs 2010-2011 Blog onPàgina web des d’on podreu accedir trobareu el al blog i a la web de l’hort. dietari de les activitats relatades pels propis alumnes.
  7. 7. A CTIVITATS D ’ HORT PER LA PDI Hem penjat a Alexandria de l’xtec els materials que hem realitzat amb el programa SMART NOTEBOOK per als nostres alumnes d’infantil i cicle inicial per una banda i cicle mig i superior per l’altra.
  8. 8. P ROJECCIÓ DE FUTUREls resultats de l’experiència al llarg del curs 2010-2011 han superat totes les expectativestant pedagògiques com professionals i personals. Aquest curs 2011-2012 hem deciditdonar una hora més setmanal a l’activitat de l’hort. El claustre de professors i la comunitateducativa en general creiem en aquest projecte i veiem que va més enllà del que nosaltresImaginem i programem.Continuarem en la tasca d’innovació i ja podeu ser-ne part si ens seguiu en les nostresactivitats: -Web de l’escola: www.xtec.cat/ceipalfes -Web d’entrada als enllaços de l’hort: http://www.xtec.cat/ceipalfes/hort/hortindex.htm -Blog de l’hort: http://blocs.xtec.cat/lhortetdalfes/ -Web de l’hort on s’ha recollit tots els aspectes pedagògics: objectius, guia didàctica, metodologia, avaluació i activitats realitzades: https://sites.google.com/a/xtec.cat/l- hortet-d-alfes/ Escola d’Alfés C/Camí de Sunyer, sn ALFÉS 25161 Tf. 973 13 64 31

×