Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Happy Birthday !

7,113 views

Published on

 • Sex in your area is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2Q98JRS ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Follow the link, new dating source: ❤❤❤ http://bit.ly/2Q98JRS ❤❤❤
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Very beautiful,,the originality was there,,,wonderful work of art,,,regards,,,arnelc1<br /><br/>
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Happy Birthday !

 1. 1. Честит Рожден Ден !!!
 2. 2. Моя мила и нежна, светла и чиста, Нека в този ден, когато ти си се родила, щастието да ти се усмихне лъчисто, Нека никога, никога да не свършва Вярата ти в настъпващото щастие, нека всички мечти и надежди се сбъднат!
 3. 3. Честит празник !!!
 4. 5. Нека денят ти да бъде слънчев, прекрасен! Със рози да бъде постлан твоят път! И всяка вечер да бъде звездна, чиста и ясна!!! Щастлив да е твоят път!!!
 5. 6. Честит празник !!! Честит празник !!!
 6. 7. Честит празник !!!
 7. 8. Днес да те поздравя съм много радостен и с възхищение ти казвам: Срещата с теб е като награда!!! Аз те поздравявам, желая ти щастие !!!
 8. 9. Честит празник !!!
 9. 10. Здрава да бъдеш и много щастлива, скъпа! От цялата си душа за всичко ти благодаря!!! Бъди все така мила! Аз те боготворя!!!
 10. 11. Честит празник !!!
 11. 12. Нека звезди да светят в очите ти, Нека щастието,като шампанско да искри! Нека сълзи никога не блестят в тях! И сърцето никога не познае тъга! Нека този ден е като песен на славей! Зачеркни всички дни на тъга! Нека твоя живот, като в майско утро, да те носи всеки ден на лодката на любовта!
 12. 14. От цялата си душа ти желая благополучие във всичко! Желая ти здраве и бодрост, красота и младост, любов и нежност, доброта и верност!
 13. 16. Огромно щастие и верни другари, здраве, успехи и слънчеви дни! Нека да имаш всичко, което в живота ти е нужно, за да бъде животът ти хубав: Любов, здраве, верност и дружба! И вечно млада душа!
 14. 18. Да се спираш пред трудности за теб не важи! И нека така да бъде винаги! - Колкото повече години, толкова повече щастие!
 15. 20. С твоя рожден ден те поздравявам! Здраве, успехи и щастие ти желая, Нека света ти се усмихва като слънчице ясно! Нека всеки твой ден да бъде прекрасен! Нека винаги на твоят път щастието да стои! Нека усмивката твоя всички с радост да дари!!!
 16. 21. Честит празник !!!
 17. 22. Желая от душа да бъдат следващите години все така хубави и добри! Нека успехите и здравето непременно редом с теб да вървят! Нека месеците и годините само с радости да те дарят!!
 18. 24. Честит Рожден Ден !!!
 19. 25. Честит празник !!!
 20. 26. Thanks of Tardif! C reation by Vili

×