Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tavertet

424 views

Published on

Published in: Travel
  • Be the first to comment

Tavertet

  1. 1. Tavertet, es un municipi de la comarca d’Osona, dintre la zonade les Guilleries, al capdamunt d’un cingle, que dona a un granestimball, amb unes belles vistes dels pantans de Sau i deSusqueda, albirant-se de lluny el Montseny. Magnífic miradord’un paissatge cobert per bosc mediterrani.
  2. 2. Les cases són quasitotes de pedra iconstruïdes amb l’estilrural característic de laCatalunya central.El nucli urbà deTavertet, va ser declarat“Bé d’interès cultural. ”Hi han unes 48 casesconstruïdes entre elssegles XVII i XVIII.
  3. 3. L’esglèsia de SantCristòfol, va ser construïdaen el siglo XII, és d’estilromànic.El primer document quecita el poble, quan aquestestava vinculat a Rupit, datade l’any 1070.Es diu que aquí si respirenels aires més purs de totCatalunya.En el segle XVII, va ser undels amagatalls del famósbandoler en Joan deSerrallonga.
  4. 4. Sense cap mena de dubte,Tevertet té uns abismesespectaculars. Música – Ell silencio- de Roy Etzel. lTraduït al català, per Anna.

×