Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Phishing

391 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Phishing

 1. 1. Victoria Ram de Viu Sandra Orihuela Informàtica 4 ESO A
 2. 2. Què és el PHISHING? En què consisteix? • SMS • Trucada telefònica • Pàgina web o finestra emergent • Correu electrònic Per on es pot rebre? Com puc protegir-me?
 3. 3. És una modalitat d'estafa amb l'objectiu d'intentar obtenir d'un usuari les seves dades, claus, comptes bancaris, números de targeta de crèdit, identitats... Per a després ser utilitzats de forma fraudulenta.
 4. 4. Consisteix en enganyar al possible estafat, suplantant la imatge d'una empresa o entitat pública. D'aquesta manera fan creure a la possible víctima que realment les dades sol·licitades procedeixen del lloc oficial quan en realitat no ho és.
 5. 5. SMS Trucada telefònica Pàgina web o finestra emergent Correu electrònic Phishing
 6. 6. La recepció d'un missatge on li demanen les seves dades personals.
 7. 7. Es pot rebre una trucada telefònica en la qual l'emissor suplanta una entitat privada o pública perquè se li facilitin dades privades.
 8. 8. És de les més utilitzades. En ella es simula suplantant visualment la imatge d'una entitat oficial, empreses... semblant ser les oficials. L'objecte principal és que l'usuari faciliti les seves dades privades.
 9. 9. El més usat i més conegut pels internautes. El procediment és la recepció d'un correu electrònic on simula a l'entitat o organisme que volen imitar per obtenir dades de l'usuari.
 10. 10. La forma de no ser estafat, és que mai respongui a cap sol·licitud d'informació personal a través de correu electrònic, trucada telefònica o SMS. Les entitats o organismes mai li demanen informació personal per correu electrònic, per telèfon o SMS. Ells ja tenen les seves dades.

×