Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Školovanje glasa po Werbeck metodi

654 views

Published on

„ORPHEUS – Škola za otkrivanje glasa“ po prvi puta u Hrvatskoj započinje s edukacijskim programom „Školovanje glasa po Werbeck metodi“ namijenjenog onima koji u svom radu aktivno koriste pjevani glas, ali i svima koji ga općenito žele bolje koristiti u privatnom ili poslovnom životu. Prije svega riječ je o odgajateljima u vrtićima, učiteljima te profesorima glazbene kulture koji u sklopu rada s djecom aktivno pjevaju, potom managerima u tvrtkama koji odgovarajućim vježbama pjevanja mogu pomoći svojim zaposlenicima u oslobađanju od stresa i postizanju boljih radnih učinaka te svima koji žele raditi na sebi i koristiti dobrobiti pjevanja za vlastiti razvoj i napredak.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Školovanje glasa po Werbeck metodi

  1. 1. Poziv na predstavljanje edukacijskog programa „Školovanje glasa po Werbeck metodi“Poštovani,„ORPHEUS – Škola za otkrivanje glasa“ po prvi puta u Hrvatskoj započinje sedukacijskim programom „Školovanje glasa po Werbeck metodi“ namijenjenogonima koji u svom radu aktivno koriste pjevani glas, ali i svima koji ga općenitožele bolje koristiti u privatnom ili poslovnom životu. Prije svega riječ je oodgajateljima u vrtićima, učiteljima te profesorima glazbene kulture koji u sklopurada s djecom aktivno pjevaju, potom managerima u tvrtkama koji odgovarajućimvježbama pjevanja mogu pomoći svojim zaposlenicima u oslobađanju od stresa ipostizanju boljih radnih učinaka te svima koji žele raditi na sebi i koristiti dobrobitipjevanja za vlastiti razvoj i napredak.Cilj edukacijskog programa Edukacijski program ima za cilj kako otkriti,razviti, održati te koristiti pjevajući glas u svakodnevnom životu i radu. Program jeiskustvenog tipa, a osim predavanja i vježbi, svaki će polaznik morati izvršiti iosobne zadatke. Po završetku edukacije svakom polazniku uručit će se potvrda.Tko stoji iza programa? Program je osmislio prof. Baldo Mikulić, dipl.psiholog te jedini diplomirani učitelj i terapeut pjevanja po Werbeck metodi uovom dijelu Europe, a na temelju višegodišnjeg iskustva u poučavanju pjevanjapojedinaca i grupa prema metodi „Škole za otkrivanje glasa“ u Hrvatskoj,Sloveniji, Kanadi, Slovačkoj i Češkoj. Među ostalim, profesor Mikulić je radio i ucentru za osobe s poteškoćama u razvoju Association La Branche u Švicarskoj.U edukacijski program uključeno je i nekoliko gostujućih predavača koji pokrivajuspecifična područja rada.Trajanje edukacije Školovanje traje četiri godine te obuhvaća 600 školskih satipoduke. Tijekom svake godine održava se ukupno četiri susreta po tjedan dana. Ovom prigodom pozivamo Vas na kratko predstavljanje edukacijskog programa koje će se održati u knjižnici i čitaonici „Bogdan Ogrizović“ u Zagrebu, Preradovićeva 5, 4. lipnja u vremenu od 18 do 19 sati.Želite li dobili detaljniji uvid u predmete poučavanja, kao i u način i metode rada koji će se sprovoditi tijekom školovanja, pridružite nam se u prostorijama Orpheusa, Horvatovac 92, 16. 06. 2012. od 9 do 12 sati.Zbog ograničenog prostora, molimo Vas da nam se za uvodno predavanje naHorvatovcu prijavite na email info@orpheus.hr ili broj mobitela 091 1714 322. Dobrodošli!Orpheus – Škola za otkrivanje glasa, Horvatovac 92, Zagreb, info@orpheus.hr, 091/1714 322

×