El lleopard 2

2,875 views

Published on

Reportatge sobre el lleopard

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,875
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
610
Actions
Shares
0
Downloads
21
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

El lleopard 2

  1. 1. El lleopard Vols saber com viu un lleopard? Segueix llegint!
  2. 2. Hàbitat i aspecte físic <ul><li>Viuen a tota Àfrica menys al nord. Els mascles pesen entre 50 i 80 kg, i les femelles entre 32 i 55 kg. Medeixen entre 60 i 70 cm, i de llargada entre 1,2 m i 1,8 m. La seva cua pot fer un metre. Viuen entre 12 i 15 anys. </li></ul>
  3. 3. Alimentació i caça <ul><li>Generalment són nocturns, tot i que els podem veure de dia. Cacen sols, no en grup com els lleons. Són carnívors, i s’alimenten de gaseles, llebres, ocells, rates... </li></ul>
  4. 4. Els seus enemics <ul><li>Els seus enemics són: </li></ul><ul><li>Els humans, que el cacen per la seva pell. </li></ul><ul><li>Els babuins, tot i que no el cacen per menjar. </li></ul><ul><li>Els lleons. </li></ul><ul><li>Les hienes. </li></ul><ul><li>A vegades, els xacals </li></ul><ul><li>Les serps. </li></ul>
  5. 5. Reproducció <ul><li>El seu període de gestació és d’uns 3,5 mesos, i pareixen entre 2 i 4 cadells </li></ul>
  6. 6. Curiositats <ul><li>El lleopard és un animal que pot pujar fins a 50 kg de presa dalt d’un arbre per evitar que els altres depredadors se la mengin. </li></ul>
  7. 7. El lleopard Cristina Jordà, Gabriela Amador i Laura Boyer

×