Advertisement

OfficeCentral Point of Sales (POS) (Malay)

Jun. 23, 2021
Advertisement

More Related Content

More from venturesmarketing(20)

Advertisement

OfficeCentral Point of Sales (POS) (Malay)

  1. Akses Dapatkan akses data jualan dimana juga anda berada, dipelbagai peranti seperti komputer di pejabat, komputer riba di rumah,atau telefon pintar anda semasa anda diluar. Keputusan lebih efisien dapat dibuat. Kolaborasi menjadi mudah Dengan menggunakan POS, kolaborasi dengan ahli kumpulan menjadi lebih mudah dan menjimatkan masa dari kerja berlebihan. Pengguna juga akan sentiasa dikemas kini dengan maklumat baharu dimana sahaja mereka berada. Pelbagai Lokasi Pernah mengalami kesukaran menguruskan kedai anda jika terdapat pelbagai lokasi? Dengan OfficeCentral POS, anda dapat data jualan dengan mudah dari semua lokasi jualan(outlet) langsung secara atas talian tanpa meminta laporan dari mereka setiap hari. Integrasi OfficeCentral Dengan POS, syarikat anda boleh mengimport transaksi ke Perakaunan OfficeCentral, memudahkan anda menjana laporan kewangan syarikat anda. Automasi Di dalam POS, sistem akan menjana laporan dan 'dashboard' untuk kegunaan anda. Ini membolehkan anda memantau jualan dari seluruh cawangan di satu 'dashboard'. Memberi Perhatian kepada KPI-KPI penting Proses yang berguna untuk membuat keputusan yang tepat dengan memberi perhatian kepada penjualan secara berkala dan produk terlaris. Ramalan trend penjualan, memantau metrik yang penting, penjadualan pekerja efektif dan keputusan tepat yang disokong oleh data.
  2. Point of Sale Pelbagai Kaunter Pengurusan Inventori Pengurusan Keahlian Aplikasi mobile Auto-jana 'Dashboard' dan laporan Tetapan & Konfigurasi Integrated (bersepadu) Set Penuh Perakaunan POINT OF SALES (POS) Dengan OfficeCentral, anda boleh menggunakan semua modul atau pilih dan campur module yang anda perlukan. Mudah!
  3. " " " Puan Kasnah Kuzi, Tinta Warisan Jauhar Puan Iz Fairuz, Alam Informasi Sdn Bhd Pn Kartini (MHE Medical Supplies) "Sistem OfficeCentral sangat mudah, senang untuk akses kerana boleh lihat semua sistem dalam platform yang sama. Ia juga mesra pengguna dan dapat diakses dimana sahaja sama ada melalui telefon, komputer riba, tablet dan komputer". "Sistem OfficeCentral sangat mudah diakses dimana sahaja walaupun tanpa ofis dan sistem, ianya dilindungi kerana ia menpunyai langkah keselamatan sebelum laporan dijana". "Sistem OfficeCentral menjadikan kerja perakaunan menjadi lebih mudah kerana ia boleh menjana invois, baucer bayaran,dan pesanan pembelian di platform yang sama. ia juga mesra pengguna, sekiranya seseorang itu tidak mempunyai pengalaman tentang akaun juga masih boleh menggunakan sistem OfficeCentral. Harga yang ditawarkan untuk SME juga sangat berpatutan.
  4. Siti Hidayati, Adgen Resources Sdn Bhd Raudhah binti Mohamad Ali, Pekantulis Sdn Bhd " " "OfficeCentral sangat memudahkan. Semua invois dan resit dibawah kawalan dan laporan senang dijana bila diperlukan. "Syarikat kami telah menggunakan OfficeCentral lebih dari 5 tahun. Kami mendaftar sistem ini apabila kerajaan mula melaksanakan GST. Kami berpuas hati dengan sistem ini kerana kami boleh menyimpan dan rekod bisnes harian dengan mudah walaupun menggunakan telefon pintar. Ia juga membantu menyediakan invois, DO, sistem akaun, CRM, dan Kewangan. Untuk syarikat kecil seperti kami, sistem ini sangat berpatutan dan dalam bajet kami. Semuanya boleh disimpan di 'cloud' tanpa memenuhkan ruangan komputer. Secara keseluruhan, saya sangat mengesyorkan sistem ini kepada pengguna baru yang mencari sistem yang merangkumi semua aspek bisnes".
  5. MSC MALAYSIA APICTA AWARDS 2016 SME100 AWARDS 2016 NEF-AWANI ICT AWARDS 2013 Sejak permulaan pada 2009, SME100 Awards Malaysia telah meninjau lebih daripada 8,200 penama untuk mencari bisnes yang bergerak paling pantas dalam sektor SME. Didorong oleh objektif awal untuk memperoleh pembezaan faktor dalam sektor ini, penghargaan ini telah diakui sebagai penanda aras berprestij yang menarik perhatian para pelabur dan pelanggan dalam dan luar negara. NEF-AWANI ICT AWARDS 2013 diadakan oleh New Entrepreneurs Foundation dengan kerjasama saluran Astro Awani. Penghargaan ini diberi pengiktirafan untuk syarikat Bumiputera yang layak melalui medium integrasi media. Ia merangkumi dua bahagian utama, Kategori ICT dan Kategori Pilihan Ramai. Objektif MSC Malaysia Asia Pasicfic ICT Awards (MSC Malaysia APICTA) ialah untuk menyediakan pengiktirafan kepada individu,pelajar,usahawan,SME dan organisasi di atas pencapaian cemerlang dalam operasi di Malaysia di mana mereka menyumbang kepada pembangunan inisiatif MSC Malaysia atau dalam membina aplikasi dan servis yang memberi faedah kepada Malaysia. Ia mengiktiraf kreativiti, inovasi dan kecemerlangan dalam ICT Malaysia.
  6. http://officecentralcloud.com/OfficeCentral-request- for-free-consultation.html
  7. 03 2724 3826 Authentic Venture Sdn Bhd (470336-H) 906B Level 2 Block D, Diamond Complex, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia sales@ventures.com.my http://www.OfficeCentralCloud.com Dapatkan konsultasi percuma bersama kami hari ini! Jangan lepaskan peluang. Hubungi kami dengan segera.
Advertisement