Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
What to Upload to SlideShare
Loading in …3
×
1 of 10

OfficeCentral 'Manufacturing' ( Malay)

0

Share

Download to read offline

Anda mencari solusi integrasi 'cloud' 'Manufacturing' untuk SME dan pengeluar besar?

OfficeCentral 'Manufacturing' dibuat khas untuk pengeluar besar dan SME untuk menguruskan operasi secara efektid dan efisien!

OfficeCentral mudah untuk anda mengurus dan memperkemas proses syarikat anda dan dapat menjimatkan lebih kurang 90% masa berbanding menggunakan sistem manual dan pengiraan.

OfficeCentral 'Manufacturing' kini tersedia untuk organisasi di Malaysia dan Indonesia. Tekan di http://www.OfficeCentralCloud.com untuk mengetahui lebih lanjut.

More Related Content

You Might Also Like

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

OfficeCentral 'Manufacturing' ( Malay)

  1. 1. Bil Bahan OfficeCentral Manufacturing juga menawarkan Bil Bahan, di mana anda dapat menentukan bil bahan (atau resipi) untuk setiap produk yang anda hasilkan. Ini juga disatukan dengan inventori bahan mentah, yang membolehkan anda merancang proses pembuatan dan melihat sama ada anda mempunyai bahan mentah yang mencukupi untuk menyelesaikan proses pengeluaran. Ini juga akan membantu anda membuat keputusan dengan lebih cepat seperti berapa banyak bahan mentah yang perlu anda pesan untuk mencapai sasaran pengeluaran anda. Jimat masa dan elakkan pesanan berlebihan. Jimat Masa Dengan menggunakan OfficeCentral Manufacturing, anda dapat menjimatkan banyak masa dalam menguruskan proses pengeluaran anda, dengan itu, anda dapat meningkatkan produktiviti di kilang pembuatan anda. Diintegrasi bersama ERP Mengurangkan sisa, Mengurangkan kos Modul Pengesanan Akses bila-bila masa, di mana sahaja Meningkatkan Produktiviti Dengan menggunakan modul pengesanan, anda boleh mengesan nombor kumpulan bahan mentah yang digunakan dalam pengeluaran dan juga 'output' anda. Ini membolehkan anda untuk mengambil tindakan dengan efisien sekiranya ada keperluan. Dengan mengurus bahan mentah secara efektif, anda dapat mengurangkan pembaziran ketika proses pengeluaran, sekali gus, mengurangkan kos pengeluaran. Jejaki barang siap anda dengan mudah, dan uruskan pergerakan inventori anda. OfficeCentral Manufacturing diintegrasikan dengan ERP, jadi anda dapat menempah inventori dengan mudah ketika pelanggan membuat pesanan melalui pasukan penjualan anda. Dengan menggunakan OfficeCentral 'Manufacturing', anda dapat memantau kemajuan dan penjadualan pengeluaran anda dengan mudah. Dengan memantau kemajuan anda, anda akan dapat mengesan pengeluaran anda dan sama ada anda dapat mencapai sasaran berdasarkan jadual yang telah ditetapkan. Anda boleh mengakses OfficeCentral Manufacturing dari mana sahaja anda berada - membolehkan anda melihat dan memantau proses pembuatan anda dengan mudah pada bila-bila masa anda memerlukan.
  2. 2. Bahan Mentah Nombor Kumpulan Informasi Sejarah Inventori Kuantiti Bil Bahan Kos GM Bahan Mentah Seimbang Mudah Digunakan MANUFACTURING Modul Pengiraan Rekod Kemas KIni Tarikh/ Masa Pemasangan Dengan OfficeCentral, anda boleh menggunakan semua modul atau pilih dan campur modul yang anda perlukan. Mudah!
  3. 3. Puan Kasnah Kuzi, Tinta Warisan Jauhar Puan Iz Fairuz, Alam Informasi Sdn Bhd Pn Kartini (MHE Medical Supplies) " " " "Sistem OfficeCentral sangat mudah diakses dimana sahaja walaupun tanpa ofis dan sistem, ianya dilindungi kerana ia mempunyai langkah keselamatan sebelum laporan dijana". "Sistem OfficeCentral sangat mudah, senang untuk akses kerana boleh lihat semua sistem dalam platform yang sama. Ia juga mesra pengguna dan dapat diakses dimana sahaja sama ada melalui telefon, komputer riba, tablet dan komputer". "Sistem OfficeCentral menjadikan kerja perakaunan menjadi lebih mudah kerana ia boleh menjana invois, baucer bayaran,dan pesanan pembelian di platform yang sama. ia juga mesra pengguna, sekiranya seseorang itu tidak mempunyai pengalaman tentang akaun juga masih boleh menggunakan sistem OfficeCentral. Harga yang ditawarkan untuk SME juga sangat berpatutan.
  4. 4. Siti Hidayati, Adgen Resources Sdn Bhd Raudhah binti Mohamad Ali, Pekantulis Sdn Bhd " " "OfficeCentral sangat memudahkan. Semua invois dan resit dibawah kawalan dan laporan senang dijana bila diperlukan. "Syarikat kami telah menggunakan OfficeCentral lebih dari 5 tahun. Kami mendaftar sistem ini apabila kerajaan mula melaksanakan GST. Kami berpuas hati dengan sistem ini kerana kami boleh menyimpan dan rekod bisnes harian dengan mudah walaupun menggunakan telefon pintar. Ia juga membantu menyediakan invois, DO, sistem akaun, CRM, dan Kewangan. Untuk syarikat kecil seperti kami, sistem ini sangat berpatutan dan dalam bajet kami. Semuanya boleh disimpan di 'cloud' tanpa memenuhkan ruangan komputer. Secara keseluruhan, saya sangat mengesyorkan sistem ini kepada pengguna baru yang mencari sistem yang merangkumi semua aspek bisnes".
  5. 5. MSC MALAYSIA APICTA AWARDS 2016 SME100 AWARDS 2016 NEF-AWANI ICT AWARDS 2013 Objektif MSC Malaysia Asia Pasicfic ICT Awards (MSC Malaysia APICTA) ialah untuk menyediakan pengiktirafan kepada individu,pelajar,usahawan,SME dan organisasi di atas pencapaian cemerlang dalam operasi di Malaysia di mana mereka menyumbang kepada pembangunan inisiatif MSC Malaysia atau dalam membina aplikasi dan servis yang memberi faedah kepada Malaysia. Ia mengiktiraf kreativiti, inovasi dan kecemerlangan dalam ICT Malaysia. Sejak permulaan pada 2009, SME100 Awards Malaysia telah meninjau lebih daripada 8,200 penama untuk mencari bisnes yang bergerak paling pantas dalam sektor SME. Didorong oleh objektif awal untuk memperoleh pembezaan faktor dalam sektor ini, penghargaan ini telah diakui sebagai penanda aras berprestij yang menarik perhatian para pelabur dan pelanggan dalam dan luar negara. NEF-AWANI ICT AWARDS 2013 diadakan oleh New Entrepreneurs Foundation dengan kerjasama saluran Astro Awani. Penghargaan ini diberi pengiktirafan untuk syarikat Bumiputera yang layak melalui medium integrasi media. Ia merangkumi dua bahagian utama, Kategori ICT dan Kategori Pilihan Ramai.
  6. 6. http://officecentralcloud.com/OfficeCentral-request- for-free-consultation.html
  7. 7. 03 2724 3826 Authentic Venture Sdn Bhd (470336-H) 906B Level 2 Block D, Diamond Complex, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia sales@ventures.com.my http://www.OfficeCentralCloud.com Dapatkan konsultasi percuma bersama kami hari ini! Jangan lepaskan peluang. Hubungi kami dengan segera.

×