Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Vasten Lasten Service 
Decemberbesparingstips
December staat vaak in het teken van geven. Natuurlijk is er niets leukers dan 
het geven van cadeaus. Naast het krijgen d...
De kunst van het doorgeven 
U heeft vast wel eens een cadeau gekregen dat niet bij u past. Een hele lekkere 
fles rode wij...
Maak het persoonlijk 
Bent u een echte creatieveling? Dan kunt u aan de slag met een persoonlijk 
cadeau. Kent u de wensen...
Speur naar aanbiedingen 
Vaak gaan winkels pas stunten met prijzen aan het einde van december. Daarom 
is het verstandig o...
Persoonlijke tegoedbon 
Waar bent u expert in? Is dat iets wat uw vrienden goed kunnen gebruiken? Dan 
bent u de persoonli...
Heeft u nog tips 
Vaste Lasten Service is heel benieuwd naar uw besparingstips tijdens de 
decembermaanden. 
Kijk voor mee...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vasten Lasten Service --december besparingstips

875 views

Published on

December staat vaak in het teken van geven. Natuurlijk is er niets leukers dan het geven van cadeaus. Naast het krijgen dan! Maar niet voor iedereen is het kopen van een duur kerstcadeau weggelegd. Om te zorgen dat uw bankrekening niet meteen in het rood begint in 2015, geeft Vaste Lasten Service vier bespaartips voor cadeaus.

Published in: Self Improvement
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Vasten Lasten Service --december besparingstips

  1. 1. Vasten Lasten Service Decemberbesparingstips
  2. 2. December staat vaak in het teken van geven. Natuurlijk is er niets leukers dan het geven van cadeaus. Naast het krijgen dan! Maar niet voor iedereen is het kopen van een duur kerstcadeau weggelegd. Om te zorgen dat uw bankrekening niet meteen in het rood begint in 2015, geeft Vaste Lasten Service vier bespaartips voor cadeaus.
  3. 3. De kunst van het doorgeven U heeft vast wel eens een cadeau gekregen dat niet bij u past. Een hele lekkere fles rode wijn, terwijl u niet van rode wijn houdt. Of parfum die u niet bij uzelf vindt passen. Dit zijn perfecte cadeaus om door te geven. Iemand anders kan wel helemaal weg zijn van rode wijn of de desbetreffende parfum als favoriet hebben. Loop uw oude cadeaus nog eens langs om te kijken of u het weg kunt geven tijdens de kerstdagen.
  4. 4. Maak het persoonlijk Bent u een echte creatieveling? Dan kunt u aan de slag met een persoonlijk cadeau. Kent u de wensen van uw vrienden of familie goed? Ga dan snel aan de slag om voor kerst een cadeau op tafel te toveren. Bent u goed in breien? Dan is een sjaal in zijn/haar favoriete kleur erg leuk. Of bent u goed in het decoreren van een huis? Een originele decoratie is voor vele mensen welkom.
  5. 5. Speur naar aanbiedingen Vaak gaan winkels pas stunten met prijzen aan het einde van december. Daarom is het verstandig om net voor de kerstdagen uw cadeaus in te slaan. Bent u niet zo van het laatste moment werk? Dan kun u beter goed zoeken naar aanbiedingen op internet.
  6. 6. Persoonlijke tegoedbon Waar bent u expert in? Is dat iets wat uw vrienden goed kunnen gebruiken? Dan bent u de persoonlijke tegoedbon. Bent u bijvoorbeeld heel handig in klussen? Bied uw vrienden dan een gratis klusdag aan. Of bent u heel secuur, dan geeft u een dagje kastjes schilderen cadeau. Er zijn tal van mogelijkheden om uw tijd als cadeau te schenken. En dat is nog gezellig ook!
  7. 7. Heeft u nog tips Vaste Lasten Service is heel benieuwd naar uw besparingstips tijdens de decembermaanden. Kijk voor meer besparingstips op: Vaste Lasten Service FB Vaste Lasten Service Twitter Vaste Lasten Service LinkedIn Vaste Lasten Service Blogspot

×