Edat Mitjana

1,946 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,946
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
20
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Edat Mitjana

 1. 1. EDAT MITJANA
 2. 2. OBJECTIUS <ul><li>   Donar a conèixer l’Edat Mitjana com a època dins de la història. </li></ul><ul><li>Aprendre aspectes de la vida de les persones d’aquesta època . </li></ul><ul><li>Utilitzar tècniques motivadores per fer l’aprenentatge: visita al castell, manualitats, poemes, disfresses, decoracions, llegendes, recerca d’imatges de l’art medieval, recerca d’informació als llibres de la biblioteca, danses medievals, ... </li></ul><ul><li>Entendre el significat de paraules més tècniques sobre el tema medieval en els seus diferents aspectes </li></ul><ul><li>Valorar el llegat (castells, llegendes, festes,...) que ens ha quedat fins avui i la importància de conservar-lo. </li></ul><ul><li>Col·laborar amb interès en totes les activitats, tant si suposa esforç d’estudi o treball com si són de participació festiva . </li></ul>Cada època del curs es va treballar d’una manera diferent.
 3. 3. DECORACIÓ DE NADAL Consistia en uns pentagrames amb cançons populars de Nadal completats amb uns àngels que tocaven instruments musicals medievals.
 4. 4. DISFRESSES DE CARNAVAL Es van pensar disfresses diferents per cada cicle ambientades en l’època medieval R eis i reines a Ed. Infantil
 5. 5. DISFRESSES DE CARNAVAL Sant Jordi i la princesa els de Cicle Inicial
 6. 6. DISFRESSES DE CARNAVAL D ames i arquers els de Cicle Mitjà
 7. 7. DISFRESSES DE CARNAVAL B ufons els de Cicle Superior
 8. 8. DISFRESSES DE CARNAVAL
 9. 9. SETMANA CULTURAL Una setmana completament dedicada al tema on els alumnes i els mestres fan recerca, lectura i expressió sobre diversos continguts que prèviament es decideixen per l’equip de cada cicle atenent a l’edat dels nens.
 10. 10. SETMANA CULTURAL
 11. 11. JORNADA DE PORTES OBERTES La setmana cultura l va acabar amb la jornada de portes obertes on els familiars dels alumnes i tothom del poble va assistir a un combat de cavallers i una partida d’escacs vivent, i també podia visitar el col·legi transformat en un castell, on cada classe era una dependència decorada a tal efecte.
 12. 12. JORNADA DE PORTES OBERTES Racó de l’alquimista Casa del pagès
 13. 13. JORNADA DE PORTES OBERTES
 14. 14. JORNADA DE PORTES OBERTES Els passadissos del castell
 15. 15. JORNADA DE PORTES OBERTES El gran saló L’escola Els calabossos L’armeria
 16. 16. JORNADA DE PORTES OBERTES Els corrals
 17. 17. EL PETIT ESCRIPTOR En aquest concurs hi participen tots els alumnes segons el nivell d’expressió escrita i cada cicle va proposar una manera expressió escrita diferent Ed. Infantil Un dibuix i una frase
 18. 18. EL PETIT ESCRIPTOR C. Inicial La llegenda de St. Jordi
 19. 19. EL PETIT ESCRIPTOR C. Mitjà Narració amb personatges medievals
 20. 20. EL PETIT ESCRIPTOR C. Superior Poema medieval
 21. 21. BIBLIOTECA C oncurs per endevinar un personatge de l’època a través d’un pregoner que cada dia deia un pista rimada.

×