De koningin huilt… door valerie pletinck De koningin huilt…
Er waren eens een koning en een koningin... Die koning en die koningin zitten allebei op een troon. Op hun hoofd dragen ze...
Als de koning aan haar vraagt: "Waarom moet je nou weer huilen?", antwoordt de koningin: "Ik weet het niet,...
 
De koning laat muzikanten komen. De muzikanten hebben een muziekstuk voorbereid voor de koningin. De koningin luistert en ...
 
 
 
 
Dan laat de koning de danseressen komen. Zij tonen hun dansje dat ze geoefend hebben. Even stopt de koningin met huilen, w...
 
 
 
 
 
 
Tot slot komen de clowns tevoorschijn. Ook zij voeren hun show op.
 
 
 
Er is zelfs een clown die de koningin even kietelt. Even lijkt het of de koningin moet lachen. De koning kijkt heel blij n...
 
 
 
 
Ineens is er een geluidje. Het komt onder de stoel van de koning vandaan. "Piep, piep, piep, piep, piep." Als de...
 
 
Iedereen is zo blij dat ze allemaal samen feest vieren. Ze leefden nog lang en gelukkig…
 
 
 
 
 
 
Enkele foto’s van de voorbereiding
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

De koningin huilt

826 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
826
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
35
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De koningin huilt

 1. 1. De koningin huilt… door valerie pletinck De koningin huilt…
 2. 2. Er waren eens een koning en een koningin... Die koning en die koningin zitten allebei op een troon. Op hun hoofd dragen ze allebei een kroon en ze wonen in een groot kasteel. Maar de koningin is nooit gelukkig. Altijd moet ze huilen.
 3. 3. Als de koning aan haar vraagt: "Waarom moet je nou weer huilen?", antwoordt de koningin: "Ik weet het niet, ik weet het echt niet. Ik ben het vergeten. Maar ik moet zo erg huilen." De koning heeft er schoon genoeg van. Er moet iets op de wereld zijn dat de koningin kan opvrolijken.
 4. 5. De koning laat muzikanten komen. De muzikanten hebben een muziekstuk voorbereid voor de koningin. De koningin luistert en ze vindt het heel mooi, maar na een tijdje begint ze toch weer te snikken.
 5. 10. Dan laat de koning de danseressen komen. Zij tonen hun dansje dat ze geoefend hebben. Even stopt de koningin met huilen, want het is een zeer mooi dansje. Maar na een tijdje, ja hoor, daar komen de tranen weer.
 6. 17. Tot slot komen de clowns tevoorschijn. Ook zij voeren hun show op.
 7. 21. Er is zelfs een clown die de koningin even kietelt. Even lijkt het of de koningin moet lachen. De koning kijkt heel blij naar de koningin. Maar dan begint ze toch weer te huilen. En deze keer heel hard. Zo hard dat iedereen mee moet huilen.
 8. 26. Ineens is er een geluidje. Het komt onder de stoel van de koning vandaan. "Piep, piep, piep, piep, piep." Als de koning ziet dat het een muis is, springt hij op zijn troon en begint vreselijk te gillen. Als de koningin dat ziet, begint ze verschrikkelijk te lachen. Eerst heel zachtjes en dan harder en harder. De koning hoort natuurlijk dat zijn vrouw lacht. Hij vergeet zijn angst en komt weer tevoorschijn. Hij roept: "Je lacht weer!"
 9. 29. Iedereen is zo blij dat ze allemaal samen feest vieren. Ze leefden nog lang en gelukkig…
 10. 36. Enkele foto’s van de voorbereiding

×