Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Raziskava: Seks in Slovenci

3,115 views

Published on

Celotna raziskava: http://bit.ly/Raziskava-Seks-in-Slovenci-2015

Slovence smo spraševali o seksu. Spletna anketa je bila anonimna, zato smo dobili prav nič sramežljive odgovore. Preverite komu bi dale Slovenke in katero bi Slovenci, o čem fantaziramo in koliko dejansko seksamo Slovenci...

Published in: Social Media
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Raziskava: Seks in Slovenci

 1. 1. Vseslovenska raziskava o spolnosti Avtor: Urgenca.com
 2. 2. Povzetek raziskave Seks in Slovenci • V anketi je sodelovalo 9.306 anketirancev. • Prvi spolni odnos pri 19-ih. • Slovenci seksamo 2-4 krat tedensko. • Tanja Žagar in Sebastian Cavazza sta najbolj zaželena Slovenca. • 23 % Slovencev pogosto uporablja erotično-spoznavne portale. • Vodilni erotično-spoznavni portal je Urgenca.com. • Moške najbolj erotično pritegne postavna ženska z lepo zadnjico, ženske pa smisel za humor in razvitost možganov. • 46 % Slovencev odsvetuje varanje. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 3. 3. Kje in kdaj se je zgodil prvi seks? Presenetljivo, prvi spolni odnos imamo Slovenci v povprečju šele pri 19. letih (ženske pri 18., moški pa pri 20. letih). Najpogosteje je to doma pri starših (24 %) in v naravi (16 %). Največ anketiranih je prvič seksalo z resnim partnerjem/ico (41 %) ali pa s prijateljem/ico (28 %). Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 4. 4. Pogostost predajanja spolnim užitkom V povprečju Slovenci seksamo dvakrat tedensko (23 %) do celo štirikrat na teden (19 %), v prihodnosti pa si velika večina (67 %) Slovencev želi več seksa kot doslej. Spolni odnosi Slovencev brez predigre trajajo v povprečju od 15- 20 minut, s predigro vred pa od 45- 60 minut. Povprečna predigra torej traja okoli 30 minut. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 5. 5. Katero znano osebo bi Slovenci povabili med rjuhe? Moški bi med slovenskimi znanimi osebnostmi najraje povabili med rjuhe Tanjo Žagar, med tujimi pa Angelino Jolie. Slovenke si med domačimi najbolj želijo Sebastiana Cavazzo, med tujimi osebnostmi pa Johnny Depp-a, ki je za nekaj glasov prehitel Brada Pitt-a. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 6. 6. Kako pogosto Slovenci uporabljamo erotično- spoznavne portale? Glede na to, da je internet postal neizogiben del življenja, ni nič nenavadnega, da veliko Slovencev preko interneta išče tudi spolne partnerje. Med anketiranimi je 23 % takih, ki to počnejo zelo pogosto in dodatnih 41 % takih, ki poznajo ljudi, ki to počnejo. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 7. 7. Mnenje o erotično-spoznavnih portalih? Vodilni erotični spoznavni portal v Sloveniji je Urgenca.com? Pozna in uporablja ga 14 % anketiranih, nadaljnjih 22 % pa je za Urgenco že slišalo, 37 % je še ne pozna, vendar jo nameravajo preveriti. Osrednji namen uporabe portala Urgenca.com je, da si med 90.000 uporabniki želijo poiskati osebo, s katero nameravajo preizkusiti in izživeti erotične fantazije. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 8. 8. Kaj ženske in kaj moške najbolj erotično pritegne? Postavna ženska, z lepo zadnjico, ki se zna tudi pošaliti, so lastnosti ženske, ki so pri moških najbolj zaželene in erotično stimulativne. Za ženske je pri moških na prvem mestu smisel za humor (58%), razvitost možganov (56%) in šele nato lepota in videz (50%). V nasprotju s stereotipi, razvitost mišic, socialni status in debelina denarnice velike večine anketiranih žensk erotično ne pritegne. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 9. 9. S čim lahko moški dodatno vzburi žensko in s čim lahko ženska vzburi moškega? Moške dodatno razvnamejo ženske, ki so v postelji pripravljene na akcijo (53%) in pobudo prevzamejo same (39%). Na drugi strani pa je za Slovenke pri moških najbolj pomembna nežnost (52%), domiselnost (51%) in tehnika (50%). Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 10. 10. Ali ste že kdaj poskusili katero od naslednjih praks? Polovica anketiranih je že poskusila seks s spolnimi pripomočki (50 %), malo manj kot polovica pa seks preko telefona (44 %) ali pa seks brez penetracije (33 %). Med najbolj porednimi stvarmi, ki smo jih Slovenci kdaj naredili, so: Seks na javnem mestu (park, bazen, morje, letališče, služba, letalo, šola, cerkev, vlak, gondola, most, javno stranišče, trgovina), skupinski seks, seks v avtu, igranje različnih vlog in uporaba spolnih pripomočkov. Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 11. 11. Položaji v postelji, ki so najbolj všeč Slovencem! Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 12. 12. Kaj Slovenci menijo o varanju? Glede na to, da je varanje vir velikih problemov, ga večina odsvetuje (46 %) ali pa z njim nima izkušenj (37 %). Mnenja lahko povzamemo z naslednjim stavkom: »Razlogov zakaj odsvetujemo varanje je veliko in vsi so resnični (npr. duševno trpljenje partnerja, moralno-etična spornost, varanje pa zahteva tudi veliko truda). Celotna raziskava, z grafi in interpretacijami TUKAJ.
 13. 13. Za konec pa … Brezplačni preizkus Urgence? Klikni tukaj in preizkusi (do 30.11.2015)!

×