Advertisement

Kako seksamo Slovenci v 2018

urgenca
Apr. 20, 2018
Advertisement

Kako seksamo Slovenci v 2018

 1. Vseslovenska raziskava o spolnosti Avtor: Urgenca.com
 2. Povzetek raziskave Seks in Slovenci • Spletno anketo je v celoti izpolnilo 4751 respondentov. • Prvi spolni odnos pri 19-ih letih. • Slovenci seksamo povprečno 2-4 krat tedensko. • Spolni odnos traja 27 minut brez predigre in 48 minut s predigro. • Slovenci v večini odsvetujejo varanje. • Vodilni erotični portal je Urgenca.com. • 46% Slovencev za ogled erotičnih vsebin uporablja mobilni telefon. • Najbolj zaželena Slovenca sta Tanja Žagar in Sebastian Cavazza. • Moške najbolj erotično pritegne lepa postava in lepa zadnjica, ženske pa smisel za humor in visok IQ.
 3. Metodologija • Zbiranje podatkov je potekalo od 19. 3. 2018 do 29. 3. 2018. • Uporabljena je bila spletna anketa, narejena s spletnim orodjem 1ka. • Anketa se je oglaševala na največjih slovenskih spletnih portalih in na družbenem omrežju Facebook. • Spletno anketo je v celoti izpolnilo 4751 respondentov od tega 84 % oseb moškega spola in 16 % oseb ženskega spola. • Največji delež so predstavljali respondenti od 36 do 40 let.
 4. Prvi seks - kdaj in kje? Slovenci se prvič podajamo med rjuhe s partnerjem pri 19-ih letih. Najpogosteje je to z resnim partnerjem ali prijateljem. Zanimivo je, da se 4% vprašanih ne spomni, s kom so prvič seksali. Prvi seks se največkrat zgodi doma pri starših, v naravi, ali v avtomobilu.
 5. Za brskanje po XXX straneh uporabljamo … Odgovor je seveda “Mobilni telefon!” Ko smo anketirane vprašali kje si najraje ogledujejo erotične vsebine je bil najpogostejši odgovor mobilni telefon (46 %), nato pa sta sledila še prenosni računalnik (36 %) in namizni računalnik (24 %). V 2018 je mobilno stran dobila tudi Urgenca.com.
 6. Kako pogosto seksamo Slovenci? Posteljne aktivnosti so na urniku Slovencev večkrat na teden pri 40% vprašanih. 25% jih ima spolne odnose enkrat na teden. Večina vprašanih (67%) si želi v prihodnje seksati več, 31% jih pravi, da so s trenutnim stanjem povsem zadovoljni. Povprečni spolni odnos traja 27 minut (brez predigre) oziroma 48 minut s predigro.
 7. Erotični spletni portali Med najprepoznavnejšimi erotičnimi spletnimi portali za vroče stike je Urgenca.com. Prav nič ne preseneča dejstvo, da je uporaba portala v porastu, saj je internet postal neizogiben del življenja. Več kot 32% Slovencev se poslužuje takšnega načina iskanja spolnih partnerjev, 38% pa pozna koga, ki erotične portale uporablja.
 8. Kako najpogosteje seksamo Slovenci? Predstavljamo pet spolnih položajev, ki so večini anketiranih Slovencev in Slovenk najbolj pri srcu, in sicer: »jahanje« (59 %), pasji položaj (59 %), oralni seks (57 %), položaj 69 (50 %) in misijonarski položaj (47 %).
 9. Kaj najbolj erotično pritegne Slovenke? Moški bo najlažje pritegnil erotično pozornost ženske, če ima dober smisel za humor ali visok IQ – s tema dvema lastnostma bo ženska najhitreje podlegla moškim čarom.
 10. In kaj najbolj pritegne moške? Najbolj zaželena ženska lastnost, ki moškega spravi na rob erotičnega razuma, je lepa postava in lepo oblikovana zadnjica.
 11. S čim začiniti spolnost, da bo ženski spodneslo tla pod nogami? Ženske si v postelji želijo predvsem nežnosti, partnerja, ki obvlada tehniko, je domiseln, vzdržljiv in močan. Verjeli ali ne, dolžina “orodja” ženskam ni tako pomembna.
 12. S čim začiniti spolnost, da bo moškemu spodneslo tla pod nogami? Moškemu najlažje zmeša glavo tista, ki je pripravljena na akcijo, sama prevzame pobudo, miga z ritko ali ima oprsje enako veliko tudi, ko odstrani nedrček.
 13. Kaj Slovenci menijo o Urgenca.com – največjem erotičnem spletnem portalu za vroče stike in ali bi preizkusili seks z osebo iz Urgenca.com? Spletni portal urgenca.com je v Sloveniji že kar dobro poznan. Od vprašanih jih je namreč kar 31 % odgovorilo, da omenjeni portal poznajo in ga tudi uporabljajo! 29 % pa je bilo takšnih, ki portal urgenca.com sicer poznajo, vendar ga še ne uporabljajo. 30 % anketirancev odgovorilo, da portala urgenca.com do sedaj še niso poznali, vendar pa se jim vse skupaj sliši zanimivo. Le 10 % anketiranih pa je bilo takšnih, ki portala ne poznajo in jih takšen način spoznavanja spolnega partnerja tudi ne zanima.
 14. Mnenje o varanju Ko smo anketirance vprašali kaj menijo o nezvestobi Slovencev in Slovenk, je 39 % vprašanih odgovorilo, da na to vprašanje ne morejo odgovoriti, saj s tem nimajo izkušenj, 38 % pa je nezvestobo odsvetovalo zaradi težav, ki z njo v povezavi hitro lahko nastopijo. Med prejetimi odgovori je bilo tudi 17 % takšnih, ki z nezvestobo nimajo težav, ampak le pozitivne izkušnje.
 15. Za konec pa … Brezplačni preizkus Urgence? Klikni tukaj in preizkusi!
Advertisement