Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

UNICEF Montenegro flyer - Plav

893 views

Published on

UNICEF Montenegro campaign "Preschool for all" flyer from Plav - 2015

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

UNICEF Montenegro flyer - Plav

  1. 1. PLAV "Dječji vrtić" Racina bb tel.: +382 51 251 417 Kada počinje upis u vrtiće? Djeca se, zvanično, upisuju u vrtiće u junu svake godine, ali možete upisati dijete i tokom drugih mjeseci. Dovoljno je da posjetite najbliži vrtić, gdje će Vas o svemu detaljnije informisati. Šta je sve potrebno za upis djeteta u vrtić? Prilikom upisa, potrebno je priložiti: • zahtjev za upis djeteta koji ćete dobiti u vrtiću u kojem upisujete dijete; • izvod iz matične knjige rođenih za djecu koja se prvi put upisuju; • potvrde o zaposlenju roditelja; • za korisnike materijalnog obezbjeđenja porodice – potvrda iz Centra za socijalni rad; • za samohrane roditelje – izvod iz knjige umrlih ili drugi dokaz koji potvrđuje taj status; • za djecu sa smetnjama u razvoju – rješenje o usmjerenju. Da biste upisali dijete u vrtić, kontaktirajte i posjetite: Fotografije: UNICEF CG/Duško Miljanić
  2. 2. U vrtiću djeca učestvuju u priredbama, proslavama, sportskim i drugim događajima, kojih se često i s radošću sjećaju kada odrastu. Danas se zna da djeca koja su duže pohađala vrtić imaju bolje rezultate u prirodnim naukama, matematici i maternjem jeziku. Vaše dijete će u vrtiću učiti o sebi, svojim osjećanjima, ponašanju, zdravlju i okolini. Tako će steći samopouzdanje, usvojiti pravila ponašanja, kao i važne socijalne i emocionalne vještine, koje su mu neophodne za uspješan i srećan život. Zašto je u najboljem interesu Vašeg djeteta da ide u vrtić? Kvalitetno predškolsko obrazovanje izuzetno je značajno za pravilan razvoj Vašeg djeteta. Pored ljubavi, pažnje, igre i obrazovanja, koje djetetu pružate kod kuće, potrebno mu je da se igra s vršnjacima, da uči uz njih, da stiče prva drugarstva i razvija odnose s drugima. Kroz fizičke, likovne, muzičke i brojne druge aktivnosti u vrtiću, dijete razvija interesovanja, govor i komunikaciju. PRUŽITE NAJBOLJI MOGUĆI POČETAK VAŠEM DJETETU – UPIŠITE GA U VRTIĆ DA BI SE RAZVIJALO KROZ IGRU, UČENJE I DRUŽENJE S VRŠNJACIMA!

×