ICT Networks

807 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
807
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ICT Networks

  1. 1. netwerkoplossingen > speciale concepten > systeem integratie > beveiligingsoplossingen > service op maat ict networks
  2. 2. Innovatieve oplossingen met het oog op morgen Unica ICT Networks is de in informatie- en com- U als klant staat centraal. Zo werkt Unica ICT Networks. municatietechnologie gespecialiseerde business- Samen met onze klanten werken we voortdurend aan unit van de Unica Installatiegroep. Wij lossen elk nieuwe en duurzame toepassingen voor kantoren, instellingen en industriële omgevingen. denkbaar ICT vraagstuk voor u op en begeleiden u vanaf de advisering tot en met de implementatie Wij zijn uw partner voor advies, implementatie en het onderhoud. Hierbij kiezen wij voor integra- en beheer van: ”Het netwerk, le oplossingen, zodat de ICT-toepassing optimaal wordt ingepast in de organisatie met een maxi- • bekabelingconcepten zenuwstelsel van male functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. • netwerkapparatuur uw organisatie, • wireless solutions (lan/wan) Werken met Unica ICT Networks, is kiezen vooris van vitaal belang. • telefonie oplossingen (IP) innovatieve oplossingen en toegevoegde waarde: • gebouwautomatisering Voorkom stagnatie • toegangs- en tijdregistratie en de gevolgen • Innovatieve oplossingen • camerabewaking Samenwerken met Unica biedt u uniek voordeel. • inbraakbeveiliging die dat heeft: Vanuit onze passie voor techniek werken wij • security-management kies voor de voortdurend aan innovatieve, klantgerichte en • security-integratie Netwerkspecialist!” gebruiksvriendelijke oplossingen. Hierbij kijken wij • facilitaire dienstverlening niet alleen naar de techniek van vandaag, maar • inrichting van computer- en rekencentra vooral ook naar de technologie en onbegrensde • equipment en housing mogelijkheden van morgen. Van bovengenoemde specialiteiten zijn informatieve • Toegevoegde waarde leaflets beschikbaar. U kunt deze downloaden op Bij Unica vindt u alle denkbare techniek onder één www.unica.nl of aanvragen via ons gratis informatie- dak. Zo kunnen wij uw situatie multidisciplinair nummer 0800 - 223 33 33. benaderen en realiseren wij integrale oplossingen met optimale resultaten. Goed voorbeeld hiervan is een datacenter, waarbij een multidisciplinaire aanpak garant staat voor een perfect resultaat.
  3. 3. Van techniek naar strategisch voordeel Speciale conceptenIn hoog tempo heeft informatie- en communicatie-techno-logie (ICT) de wereld veroverd. Vrijwel elk primair bedrijfs- • Security policyproces draait inmiddels dankzij snelle processors en slimme Zeker waar het gaat om (uw) veiligheid, werktsoftware. Hetzelfde geldt voor ondersteunende processen Unica voortdurend aan nog betere toepassingen.als klimaatregeling, gebouwbeheer en beveiliging. ICT is Zo ontwikkelden wij speciaal voor u de: ‘securityvan strategisch belang geworden. Een krachtige drijfveer policy’. Een ‘allround’ concept dat is toegesnedenachter deze ontwikkeling is de onstuitbare opkomst van op het doorlichten van de algehele veiligheid vanhet internetprotocol (IP). Dit systeem maakt het mogelijk uw organisatie. Hierbij wordt het begrip veilig-dat toepassingen als telefonie, e-mail, internet, gebouw- heid binnen uw organisatie vanuit alle denkbareautomatisering, beveiliging en installaties allemaal tegelijk gezichtspunten (bijvoorbeeld ook brandveilig-gebruik maken van dezelfde infrastructuur. heid) beschouwd. Op basis van onze waarnemin- gen presenteren wij u vervolgens een concreetForse efficiencyverbetering (verbeter)plan betreffende uw beveiligingsbeleid.Door toepassing van IP-technologie in uw organisatie zijnsnel en eenvoudig efficiencyverbeteringen te behalen. Voor • Unica Health Care; zorgconceptde aanleg van het systeem zijn slechts beperkte middelen De vergrijzing van Nederland wordt steedsnodig, waarbij bestaande gescheiden netwerken worden meer een maatschappelijk probleem.geïntegreerd. Direct voordeel dus. Een wereld gaat voor Unica erkent deze problematiek en ontwikkeldeu open. Niet alleen wordt uw business gebruiksvriende- een krachtig modulair zorgconcept op basislijker, maar ook blijft u eenvoudig ‘up to date’. Dit doordat van open ICT standaarden dat transparantnieuwe ontwikkelingen snel en eenvoudig geïmplemen- is voor de intramurale- en extramurale zorg.teerd kunnen worden. Dit maakt uw investering duurzaam. Het concept schept een leefomgeving waarin op een efficiënte manier zorg gevraagd en Netwerkoplossingen geboden kan worden. De mens staat hierbij centraal en wordt vanuit de thema’s comfort,Uw toekomst begint vandaag veiligheid en informatie ontzorgd doorMet Unica ICT Networks als partner bent u verzekerd van ‘passende zorg’. Een gebalanceerd aanbodeen uitgebalanceerd en harmonieus netwerk, dat niet alleen van afgestemde modules biedt een ruimevoldoet aan de eisen van vandaag, maar vooral ook berekend keuze en vrijheid voor optimale zorg op maat.is op de technologie van morgen. Uw eigen groei en doel- Meer informatie: www.passendezorg.nl.
  4. 4. stellingen staan hierbij centraal. Het op maat gemaak- oplossingen geïntegreerd worden is onze krachtte ontwerp bestaat naast bekabeling uit intelligente en toegevoegde waarde. Wij zorgen voor de bestenetwerkapparatuur. Kiezen voor Unica, is kiezen voor integrale oplossing gebaseerd op de nieuwstede toekomst. technologie.Van advies tot implementatie BeveiligingsoplossingenHet traject begint met een kennismaking en zorgvul-dige analyse. Samen met u brengen wij uw huidige en ICT Security: geen keuze maar noodzaaktoekomstige behoefte aan telefonie, dataverkeer en Gekoppelde netwerken , flexibele werkplekken, PDA’sandere toepassingen in kaart. Op basis daarvan krijgt gekoppeld aan computers, teleconferencing en over- “Vitaleu een helder advies over de keuze en configuratie van leg via de mobiele telefoon. Overal moet gewerkt structurende netwerkapparatuur (switches, routers), beveiliging kunnen worden tegenwoordig. Maar gebeurt dat(firewalls, IDS, IPS), virusprotectie, draadloze appara- altijd veilig en onder veilige omstandigheden? Uit de vertrouwt utuur, beheer, exploitatie en onderhoud. Vervolgens praktijk blijkt het tegendeel. Helaas zijn aanvallen van alleen toeimplementeren onze specialisten de infrastructuur hackers en virussen, uitslaande branden en inbraakmet de bewezen componenten van wereldwijde aan de orde van de dag. Diefstal van gegevens of het aan demarktleiders. Na installatie wordt het geheel vanzelf- niet goed beheren van gevoelige bedrijfsinforma- specialist!”sprekend uitvoerig getest. Oplevering geschiedt altijd tie kan zelfs desastreuze gevolgen hebben voor uwmet garantie en performance-certificaten. continuïteit. Organiseer de veiligheid in en rondom uw organisatie daarom goed. Unica ICT Networks Systeem integratie heeft de juiste specialisten in huis om u daarin te ondersteunen.Van systeemintegratie naar professionaliteitMet IP-technologie als gemeenschappelijke pijler Fysieke beveiligingvervaagt het onderscheid tussen ICT-toepassingen en Bij Unica vindt u alle denkbare beveiligingsoplos-andere technische disciplines. Integratie van toepas- singen onder één dak. Met de meest geavanceerdesingen is de toekomst. Uw toekomst. Gespecialiseerde alarmsystemen, toegangscontroles, netwerkbevei-ICT-kennis en know how van elke denkbare techni- ligings- en brandbeveiligingstechnieken zorgen wijsche discipline onderscheidt ons van andere aanbie- voor een omgeving die van A tot Z voldoet aan alleders. Multidisciplinair en professioneel een opdracht veiligheidseisen van deze tijd. Kiezen voor Unica isuitvoeren waarbij ICT-concepten en beveiligings- kiezen voor veiligheid van uw pand en medewerkers.
  5. 5. Service op maat ken wij onder andere over het ICT-Keur en CCV erken- ningen voor BORG beveiligingsbedrijf en installatie-Glasheldere afspraken bedrijf brandmeldsystemen. Dat ook onze specialis-Na implementatie biedt Unica structurele zekerheid ten aan de hoogste opleidingseisen voldoen spreektdoor een op maat gesneden overeenkomst. Daarin voor zich.staan duidelijke afspraken over de periode waarin wijvoor vaste prijzen werkzaamheden voor u verrichten. Unica ICT Networks voor u:Naast een hoge mate van bedrijfszekerheid levert udit ook administratief gemak op. Bovendien houden • specialist op het gebied van ICT;wij u op de hoogte van de nieuwste technologische ont- • sterk en breed ICT diensten- enwikkelingen die u direct voordeel kunnen opleveren. productenpakket; • integrale aanpak voor optimaal voordeel;24-uurs online service • sterk innovatief;Niemand zit te wachten op verstoring van zijn vitale • sterk in systeemintegratie;bedrijfsprocessen door onverwachte storingen. Uw • multidisciplinaire projectteams;infrastructuur moet 100% bedrijfszeker zijn. Dagelijks • landelijke dekking: altijd een vestigingbeheer en periodiek onderhoud zijn daarom cruciaal in de buurt;voor een vlekkeloze performance. Wij monitoren en • 24-uurs service;beheren uw infrastructuur op afstand; 7 dagen per • onderdeel van de Unica Installatiegroep;week, 24 uur per dag. Storingen kunnen zo direct • ISO 9001-certificaat op alle onderdelen.worden verholpen, vaak zonder dat er een technicuslangs hoeft te komen. ‘Downtime’ blijft zo tot een Meer informatieabsoluut minimum beperkt. En mocht het onverhoopt Wanneer u na het lezen van deze brochure meertoch nodig zijn..., dan zijn wij dankzij onze landelijke informatie wilt ontvangen of vrijblijvend een afspraakspreiding snel ter plaatse om het probleem voor u op wilt maken met één van onze adviseurs, dan kunt ute lossen. contact opnemen met Unica ICT Networks via ons gratis informatienummer 0800 - 223 33 33.Zekerheid door certificeringDe hoogwaardige kwaliteit van Unica ICT Networksis gewaarborgd volgens ISO 9001. Daarnaast beschik-
  6. 6. Unica Installatiegroep: samen maken we de toekomstAls allround system integrator en grootste zelfstandige installateur van Nederland heeft de Unica Installatiegroep allesin huis wat veeleisende opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie van hun installatiepartnervragen. Hierbij beschikken wij over uitstekende referenties en durven wij elke opdracht aan. Groot of klein; complex ofjuist eenvoudig. Onze kracht? Wij ‘ontzorgen’ onze opdrachtgevers met innovatieve en ‘duurzame’ oplossingen,optimale ‘communicatietoepassingen’ en een ‘comfortabel’ en vooral ook ‘veilig’ werk- en woonklimaat. En dat al75 jaar! Met duurzaamheid als speerpunt in onze strategie waarborgen we de toekomst van ons bedrijf, onzeopdrachtgevers, maar ook die van onze kinderen. Zo maken we samen de toekomst. 0800 - 223 33 33 www.unica.nlDiensten- en productenaanbod van Unica ICT NetworksComputercentra Kantoren landelijk ■ Ruwaard van Putten Ziekenhuis, Spijkenisse■ Cybercenter Deloitte & Touche, Amsterdam ■ ING ■ Nederlandse Spoorwegen, Computerruimte■ Achmea, Meppel ■ ABN AMRO ‘De Inktpot’, Utrecht■ ISC, Politie Amsterdam Amstelland ■ UWV ■ Univé, Assen■ ABN AMRO Computercentrum, Amstelveen ■ Univé ■ Koninklijke Nederlandse Munt, Utrecht■ Nederlandse Spoorwegen, Computerruimte ■ Sligro ‘De Inktpot’, Utrecht ■ Distributiecentra Schuitema Sport en cultuur ■ Schouwburg/congrescentrum Orpheus,Gezondheidszorg Onderwijs Apeldoorn■ Verpleeghuis Van Wijckerslooth, Oegstgeest ■ Brewinc College, Doetinchem ■ Cultuur onder Dak, Apeldoorn■ Zorgcentrum Zuiderhout, Teteringen ■ Hogeschool InHolland, Diemen ■ AZ stadion, Alkmaar■ Zorgcentrum Valkenhove, Breda ■ Hanze Hogeschool, Groningen■ Zorgcentrum Brink, Vries ■ Universiteit, Twente Utiliteit■ Academisch Medisch Centrum, ■ Scheepvaart en Transport College, Rotterdam ■ Unilever Kantoorgebouw ‘De Brug’, Rotterdam afd. Psychiatrie, Amsterdam ■ Woonzorg Nederland, Amstelveen■ Rijnland Ziekenhuis, Leiderdorp Overheid ■ InterAcces, Hilversum■ Diaconessenhuis, Leiden ■ ISC, Politie Amsterdam Amstelland ■ Deloitte & Touche, Amsterdam■ Ruwaard van Putten Ziekenhuis, Spijkenisse ■ Dienst Waterbeheer en Riolering, Amsterdam ■ Reed Elsevier, Amsterdam■ Groene Hart Ziekenhuis, Gouda ■ Gemeente Vlissingen, Vlissingen ■ Interbrew, Breda ■ Hoogheemraadschap, Breda ■ Lexus, AmsterdamIndustrie ■ Gemeentehuis, Heerlen ■ ING House, Amsterdam■ Unilever, Kantoorgebouw ‘De Brug’, Rotterdam ■ Sociale Dienst, Amsterdam ■ TNO, Delft■ Oudenallen, Woerdense Verlaat ■ Kluwer, Alphen aan de Rijn■ Cordis Roden Renovatie ■ ABN AMRO, IJsseltoren, Zwolle■ KLM, Schiphol ■ Koninklijke Nederlandse Akademie van■ Huisvuilverbranding Noord Holland, Alkmaar Wetenschappen, AmsterdamUw ICT Networks adressen: GroningenHelicopterstraat 23 Beneluxweg 10 Schrevenweg 1-1 EmmenPostbus 9935 Postbus 83 Postbus 623 Alkmaar1006 AP Amsterdam 2410 AB Bodegraven 8000 AP Zwolle Zwolle HengeloT (020) 355 68 00 T (0172) 64 40 00 T (038) 456 06 00 Amsterdam HoevelakenF (020) 355 68 05 F (0172) 64 40 05 F (038) 456 06 05 Bodegraven Arnhem Rotterdam Oosterhout Bergen op Zoom Venlo GeleenAndere Unica-brochures: splitsystemen > multi-splitsystemen > VRV-systemen > wandmodel > cassettemodel kanaalmodel > vloer- en plafondmodel > service & onderhoud > advisering airconditioning -1-algemene brochure airconditioning brandbeveiliging climatech elektrotechnische industriële regeltechniek sanitairtechniek technisch beheer veiligheidsinspecties automatisering ICT-3000-0408 installatiegroep

×