Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

16042010 unelmakoulun movie_palvelu

1,064 views

Published on

Kasavuoren koulu, Janni Heikkinen, Juho Tauriainen
Unelmakoulun Movie-videopalvelu
16.4.2010 Mistä on hyvät koulut tehty III
Kauniaisten Unelmakoulu

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

16042010 unelmakoulun movie_palvelu

  1. 1. Unelmakoulun MoViE -palvelu Tämä Unelmakoulussamme käyttämä MoViE -palvelu on luotu yhteistyössä Tampereen teknillisen korkeakoulun Porin yksikön kanssa. MoViE -palvelun käyttö alkoi meidän koulussa vuonna 2009. Tiedeaineissa on kuvattu muutamia opetusvideoita, jotka on valmiina lisätty MoViE -palveluun. MoViE -palvelun videoita voi katsoa kaikki meidän koulun oppilaat, joilla on omat tunnukset. Videoita on sinne laitettu laidasta laitaan erilaisia mm. opettajien tauolta.
  2. 2. Tämän näköinen on Movie -palvelun etusivu
  3. 3. Unelmakoulun ja TTK tutkimusyhteistyö MoViE -palvelusta MoViE -palvelun avulla voi oppia uutta ? - 10% oli sitä mieltä, että MoViE -palvelun avulla ei voi oppia uutta. - Suurin osa opiskelijoista ei osannut kommentoida tätä asiaa. - 4% oli sitä mieltä, että MoViE -palvelun avulla voi oppia uutta. MoViE -palvelu on helppo paikka esitellä tuloksia ? - Täysin samaa mieltä oli 10%. - Täysin eri mieltä oli 4%. Suurin osa opiskelijoista oli sitä mieltä, että MoViE -palvelun käyttö on helppoa.
  4. 4. Tehnyt: Janni Heikkinen ja Juho Tauriainen 8.a

×