Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Demo Administrador de Cupos

317 views

Published on

Published in: Travel, Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Demo Administrador de Cupos

 1. 1. Que faig quan tinc unes places aèries contractades i 1. no les venc, n’assumeixo el cost? 2. Que puc fer quan tinc habitacions pagades i no les ompliré? 3. Com puc reduir l'impacta negatiu per la disminució d’un grup previst per a 30 persones de les quals em cancel·len 5?
 2. 2. Ucave t’ofereix l’eina per solucionar els teus problemes… ADMINISTRADOR DE CUPOS
 3. 3. Omplir les dades necessàries.
 4. 4. En el moment que has agregat un cupo, tots els membres d’Ucave rebran un email de disponibilitat de nous cupos.
 5. 5. Cupos oberts per tu i altres associats.
 6. 6. Aquest espai es el teu perfil tan de dades de la teva oficina com de cupos oberts. Pots modificar, veure l’historial, les places que tens reservades, etc…
 7. 7. Si t’interessa un cupo li dones al Destí i s'obrirà una pantalla amb totes les dades del viatge.
 8. 8. Si vols agafar aquesta plaça i fer un comentari o una dubte omples el requadre i dones a “pedir Cupo”. Automàticament quedarà pendent la teva petició i l’agencia rebrà un mail. A la web aquesta plaça ja no es veurà disponible.
 9. 9. Veuràs aquesta pantalla, ja tens reservada una plaça. Tindràs que esperar que l’agencia et confirmi la plaça que has demanat, rebràs un email.
 10. 10. SI ETS ASSOCIAT A UCAVE, DEMANA LES TEVES CLAUS AL MAIL webucave@ucave.com , I SI TENS ALGUNA CONSULTA NO DUBTIS EN TRUCAR-NOS

×