Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

of

Webinaarin avaussanat Slide 1 Webinaarin avaussanat Slide 2 Webinaarin avaussanat Slide 3 Webinaarin avaussanat Slide 4 Webinaarin avaussanat Slide 5 Webinaarin avaussanat Slide 6
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0 Likes

Share

Download to read offline

Webinaarin avaussanat

Download to read offline

Terveellinen työ -avajaisseminaari Työn keventämisen keinot käyttöön 22.10.2020, Kirsi Ahola, Työterveyslaitos

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Webinaarin avaussanat

  1. 1. Safety and health at work is everyone’s concern. It’s good for you. It’s good for business. Työperäisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisy ja hoito Terveellinen työ -kampanja 2020–2022: Työn keventämisen keinot käyttöön!
  2. 2. 2 www.healthy-workplaces.eu EU-OSHA, ESENER 2019 Työ kuormittaa tuki- ja liikuntaelimiä Kolme neljästä useimmin työssä tunnistetusta terveys- ja turvallisuusriskistä liittyy tuki- ja liikuntaelimiin: • toistuvat käden tai käsivarren liikkeet • pitkään paikallaan istuminen • ihmisten tai raskaiden kuormien nostaminen tai siirtäminen
  3. 3. 3 www.healthy-workplaces.eu Euroopan työolotutkimus 2015 Tuki- ja liikuntaelinten vaivat ovat yleisiä Noin kolme viidestä työntekijästä EU:n jäsenmaissa ilmoittaa, että heillä on tuki- ja liikuntaelinvaivoja.
  4. 4. 4 www.healthy-workplaces.eu Eurostat, työvoimatutkimus 2013 Tuki- ja liikuntaelinten vaivat voivat olla vakavia EU-alueen kaikista työntekijöistä, joilla on työperäinen terveysongelma, 60 prosenttia piti tule-sairautta vakavimpana vaivana.
  5. 5. 5 www.healthy-workplaces.eu Covid-19: Tule-sairaudet ja etätyö kotona • Etätyö EU:ssa on yleistynyt ja yleistyy entisestään covid-19 -kriisin jälkeen. • Etätyö lisää tule-sairauksien riskiä. • Etätyöntekijöiden tule-vaivoissa huomattavaa pahenemista pandemian aikana. • Tule-sairauksien ja psykososiaalisten riskien yhteyteen on puututtava.
  6. 6. 6 www.healthy-workplaces.eu EU-OSHA ja kampanjakumppanit KAMPANJAN VIRALLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT EUROOPAN TYÖMARKKINAOSAPUOLET YRITYS-EUROOPPA-VERKOSTO MEDIAKUMPPANIT EU:N TOIMIELIMET KANSALLISET KOORDINAATIOKESKUKSET EU:N VIRASTOT

Terveellinen työ -avajaisseminaari Työn keventämisen keinot käyttöön 22.10.2020, Kirsi Ahola, Työterveyslaitos

Views

Total views

121

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

0

Actions

Downloads

3

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×