Tuotesarja: Aparici (APR) Angel Missä tiloissa laattoja käytetään? Keraaminen laatta ei ole vain kylpyhuoneiden materiaali...
Kylpyhuone Tuotesarja: Piemme Fashion (Fash) Märkätiloissa laattoihin ja laatoitusratkaisuihin kannattaa panostaa. Tärkeää...
Keittiö Tuotesarja Km Ka Keittiössä kaapistojen väliin jäävä tila kannattaa laatoittaa, koska laatta on helppo puhdistaa ...
Keittiö Tuotesarja: Impronta Pietre Piasentina Perla Lattialämmityksen vallatessa alaa on keittiön lattiakin nykyisin laat...
Eteinen Tuotesarjat: Pgs Astri Eteinen on asunnon käyntikortti. Varsinkin yhdysvalloissa siihen panostetaan. Suomessa ete...
Terassi Tuotesarja: EC Eco Slate Tuotesarja: Ege Messina Laatta sopii terassillekin mainiosti, kunhan alla on tukeva val...
Kodin lattiapinnat Tuotesarja: EC 30 Laatat sopivat myös olohuoneen lattiaan tai jopa katseenvangitsijaksi seinälle. Käyt...
Tehosteseinät Tuotesarja: Ape Balance
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Missä tiloissa laatta on parhaimmillaan?

2,669 views

Published on

Esityksessä kerrotaan missä tiloissa keraamisia laattoja voidaan käyttää. Poimi parhaat ideat ja toteuta kaunis ja toimiva laattapinta.

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,669
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
13
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Missä tiloissa laattoja käytetään? 2) Tila Tilan käyttötarkoitus määrittelee laattavalinnan teknisen puolen. Keraaminen laatta ei kuitenkaan ole pelkästään kylpyhuoneiden materiaali, vaan kestävä sisustusratkaisu esimerkiksi eteisiin, keittiöihin, käytäviin, takkahuoneisiin jne. Laattavalikoima on nykyisin huikean monipuolinen, laattoja löytyy lähes rajattomasti erilaisiin tiloihin ja eri ideoiden toteuttamiseen. Rajana on mielikuvitus. Keraaminen laatta on helppohoitoinen ja pitkäikäinen pintamateriaali. Laatan pitkäikäisyys on myös monesti syy miksi niiden valintaa pidetään vaikeana. Asiakkaamme kysyvät yleensä ”mihin väriin ja pintaan en heti kyllästy?”. Valinta voi tuntua ensisilmäykseltä turhauttavalta.
 • Kylpyhuone/sauna Märkätiloissa laattoihin ja laatoitusratkaisuihin kannattaa panostaa. Tärkeää on kiinnittää huomiota liukkauteen ja puhdistettavuuteen, ne kun kulkevat käsi kädessä. Myös lattiakaadot voivat tuoda teknisiä rajoituksia. Usein 10x10 cm koko on tilassa suurin laatta, jota voidaan käyttää. Jos kyseessä on uusi kohde, on nyt valittavissa myös ns. pitkä kaivo (Unidrain), joka mahdollistaa suurempienkin laattojen käytön lattioissa. Voit kysyä oman tilasi rajoituksista joko urakoitsijalta tai Kaakelikeskuksesta.
 • Keittiö Keittiössä kaapistojen väliin jäävä tila kannattaa laatoittaa, koska laatta on helppo puhdistaa ja se on upea osa keittiötä. Lattialämmityksen vallatessa alaa on keittiön lattiakin nykyisin laatoitettu. Keittiön lattiaan voi esimerkiksi laatoittaa ”maton” käyttämällä joko boordilaattoja tai valmiita kuvioita. Keittiön lattiamateriaalina keraaminen laatta on ylivertainen kestävyytensä ansiosta.
 • Eteinen Eteinen on talon tai asunnon käyntikortti. Varsinkin yhdysvalloissa siihen panostetaan reilusti. Suomessa eteiset ovat vieläkin valitettavasti pieniä ja usein vaikeakulkuisia. Eteinen on haasteellinen tila joka tulisi olla viihtyisä ja siisti. Kokeile kapeisiin tiloihin esim. 30x60 laattaa kulkusuunnan vastaisesti. Myös puhdistettavuus on etusijalla. Valikoimissamme on laattoja joissa lika ja hiekka eivät heti näy!  . Eteisiin sopii myös upeat kiillotetut laatat!
 • Terassi/parveke Laatta sopii terassillekin mainiosti, kunhan alla on tukeva valupohja. Laatta tuo ylellisyyttä ja helppohoitoisuutta myös parvekkeelle. Parvekkeen laatoituksessa kannattaa olla yhteydessä taloyhtiöön. Isännöitsijältä kannattaa kysyä teknisistä ominaisuuksista sekä pohjatöiden toteutuksesta. Ulkotiloja laatoitettaessa on huomioitava laatan ja asennusaineiden pakkasenkesto. Ulkotilojen lattioihin voi myös tehdä kuvioita, mutta tärkeää ovat edelleen käytännöllisyys sekä yhtenäinen ilme muun ympäristön kanssa.
 • Laatat sopivat myös esimerkiksi olohuoneen lattiaan tai jopa katseenvangitsijaksi seinälle. Käytä aikaa laatan ja saumavärin valintaan ja tutustu laattamalleihin kotona eri valaistuksissa. Myyjämme auttavat valinnassa.
 • Missä tiloissa laatta on parhaimmillaan?

  1. 1. Tuotesarja: Aparici (APR) Angel Missä tiloissa laattoja käytetään? Keraaminen laatta ei ole vain kylpyhuoneiden materiaali, vaan kestävä sisustusratkaisu esimerkiksi eteisiin, keittiöihin, käytäviin, takkahuoneisiin jne. Laattavalikoima on huikean monipuolinen. Laattoja löytyy lähes rajattomasti erilaisiin tiloihin ja eri ideoiden toteuttamiseen. Rajana on mielikuvitus. Keraaminen laatta on helppohoitoinen ja pitkäikäinen pintamateriaali. Laatan pitkäikäisyys on myös monesti syy miksi niiden valintaa pidetään vaikeana. Asiakkaamme kysyvät yleensä ”mihin väriin ja pintaan en heti kyllästy?”. Valinta voi tuntua ensisilmäykseltä turhauttavalta.
  2. 2. Kylpyhuone Tuotesarja: Piemme Fashion (Fash) Märkätiloissa laattoihin ja laatoitusratkaisuihin kannattaa panostaa. Tärkeää on kiinnittää huomiota liukkauteen ja puhdistettavuuteen, ne kun kulkevat käsi kädessä. Myös lattiakaadot voivat tuoda teknisiä rajoituksia. Usein 10x10 cm koko on tilassa suurin laatta, jota voidaan käyttää. Jos kyseessä on uusi kohde, on valittavissa myös ns. pitkä kaivo (Unidrain), joka mahdollistaa suurempienkin laattojen käytön lattioissa. Voit kysyä oman tilasi rajoituksista joko urakoitsijalta tai Kaakelikeskuksesta.
  3. 3. Keittiö Tuotesarja Km Ka Keittiössä kaapistojen väliin jäävä tila kannattaa laatoittaa, koska laatta on helppo puhdistaa ja se on upea osa keittiötä.
  4. 4. Keittiö Tuotesarja: Impronta Pietre Piasentina Perla Lattialämmityksen vallatessa alaa on keittiön lattiakin nykyisin laatoitettu. Keittiön lattiaan voi esimerkiksi laatoittaa ”maton” käyttämällä joko boordilaattoja tai valmiita kuvioita. Keittiön lattiamateriaalina keraaminen laatta on ylivertainen kestävyytensä ansiosta.
  5. 5. Eteinen Tuotesarjat: Pgs Astri Eteinen on asunnon käyntikortti. Varsinkin yhdysvalloissa siihen panostetaan. Suomessa eteiset ovat vieläkin pieniä ja usein vaikeakulkuisia. Eteinen on haasteellinen tila jonka tulisi olla viihtyisä ja siisti. Eteisissä puhdistettavuus on etusijalla. Valikoimissamme on laattoja joissa lika ja hiekka eivät heti näy!  . Kokeile kapeisiin tiloihin esim. 30x60 cm laattaa kulkusuunnan vastaisesti. Eteisiin sopivat myös upeat kiillotetut laatat!
  6. 6. Terassi Tuotesarja: EC Eco Slate Tuotesarja: Ege Messina Laatta sopii terassillekin mainiosti, kunhan alla on tukeva valupohja. Laatta tuo ylellisyyttä ja helppohoitoisuutta myös parvekkeelle. Parvekkeen laatoituksessa kannattaa olla yhteydessä taloyhtiöön. Isännöitsijältä kannattaa kysyä teknisistä ominaisuuksista sekä pohjatöiden toteutuksesta. Ulkotiloja laatoitettaessa on huomioitava laatan ja asennusaineiden pakkasenkesto. Ulkotilojen lattioihin voi myös tehdä kuvioita, mutta tärkeitä ovat edelleen käytännöllisyys sekä yhtenäinen ilme muun ympäristön kanssa.
  7. 7. Kodin lattiapinnat Tuotesarja: EC 30 Laatat sopivat myös olohuoneen lattiaan tai jopa katseenvangitsijaksi seinälle. Käytä aikaa laatan ja saumavärin valintaan ja tutustu laattamalleihin kotona eri valaistuksissa. Myyjämme auttavat valinnassa.
  8. 8. Tehosteseinät Tuotesarja: Ape Balance

  ×