Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Afegir so PowerPoint 2003

594 views

Published on

Instruccions per afegir musica a un arxiu de PowerPoint 2003 per tal de poder enviar-ho per correu electrònic.

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Afegir so PowerPoint 2003

 1. 1. Santa Anna, 7 · 17853 Argelaguer · Tel. 630 677 309 · hola@mama.cat
 2. 2. Ens situarem en la primera diapositiva de la presentació o a la diapositiva a partir de la qual volem que s'iniciï aquesta música i escollim l'opció del menú INSERTAR -> PELÍCULAS Y SONIDOS -> SONIDO DE ARCHIVO
 3. 3. A la finestra que es mostra, seleccionarem l'arxiu que volem inserir. En inserir-lo, apareixerà un missatge per seleccionar si volem que la música s'iniciï automàticament o en fer clic.
 4. 4. Hem de tenir seleccionat l’objecte que volem personalitzar, fes clic a la icona de l’altaveu Un cop inserit el fitxer a la diapositiva, accedirem a l'opció del menú PRESENTACIÓN -> PERSONALIZAR ANIMACIÓN.
 5. 5. Apareix a la dreta de la finestra un panell: PERSONALIZAR ANIMACIÓN
 6. 6. Al panell de la dreta de la finestra, amb el botó dret premerem sobre el nom de l'arxiu que acabem d'inserir, i seleccionarem l'opció OPCIONES DE EFECTOS.
 7. 7. A la pestanya EFECTO, en l'apartat DETENER LA REPRODUCCIÓN, seleccionarem l'opció DESPUÉS DE: i escriurem el nombre total de diapositives que tenim a la presentació.
 8. 8. A la pestanya INTERVALOS, seleccionarem si volem repetir l'arxiu de la música quan s'acabi, etc ...
 9. 9. A la pestanya CONFIGURACIÓN DE SONIDO, activarem la casella OCULTAR EL ICONO DURANTE LA PRESENTACIÓN CON DIAPOSITIVAS, perquè l'altaveu groc no es vegi en pantalla quan s'estigui reproduint la presentació.
 10. 10. INCRUSTAR LA MÚSICA EN LA NOSTRA PRESENTACIÓ Si incrustem el so en la presentació quan l’estem fent, en enviar-la per email o intentar-la reproduir en un altre ordinador no tindrem cap problema amb la reproducció de la música. La condició és que l'arxiu de música ha d’estar en format WAV
 11. 11. Per incrustar el so en la presentació cal anar al menú: Herramientas -> triar Opciones ->
 12. 12. Al quadre de diàleg que s’obre escollir pestanya General -> i canviarem el valor de l'apartat Vincular archivos de sonido mayores de... No t’oblidis Aceptar Si el fitxer de música que volem inserir en la presentació ocupa 3 Mb, en aquest apartat escriurem 3500, per exemple.
 13. 13. Guarda com a tipus: Presentación con diapositivas de PowerPoint perquè en rebre el fitxer s'obri amb les diapositives i no amb el document de treball.
 14. 14. Grcs!

×