Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Top 10 Important Interview Questions & Answers This presentation tells you top 10  Interview questions and answers  to hel...
Interview Question 1 Why are you looking to leave your present job? Answer: I am very happy there and doing well. But, I f...
Interview Question 2 Why do you want the job which we have advertised? Answer: I am sure your company can give me extensiv...
Interview Question 3 What makes you feel that you will be suitable for this post? Answer: I am of the opinion that there a...
Interview Question 4 Why You want a job on less salary as compared to present one? Answer: I know that am to learn and gro...
Interview Question 5 What types of people you do not like? Answer: I dislike certain bad qualities say, unethical……… See c...
Interview Question 6 What is your aim in Life? Answer: Ultimately I want to reach at the top position of your company thro...
Interview Question 7 Do you believe in unionism? Answer: The point is why this union is? If it talks of some vested intere...
Interview Question 8 If you are rejected today, what will be your reaction? Answer: My immediate reaction will be that may...
Interview Question 9 After doing your degree, why have not you gone for MBA? Answer: I have applied for this position beca...
Interview Question 10 Difference between Efficiency and Effectiveness? Answer: Efficiency relates to jobs done properly, w...
www. Super Jobs Online .com <ul><li>Visit for: </li></ul><ul><ul><li>Resume Writing Tips </li></ul></ul><ul><ul><li>Resume...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

25

Share

Download to read offline

Top 10 Interview Questions and Answers to enhance Interview Skills

Download to read offline

Top 10 Interview questions and answers brought to you by SuperJobsOnline.com. It helps you enhance your job interview skills. Also, the website offers tips and help on how to dress for an interview.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Top 10 Interview Questions and Answers to enhance Interview Skills

  1. 1. Top 10 Important Interview Questions & Answers This presentation tells you top 10 Interview questions and answers to help an interview candidate to apply for job with confidence. These Q&A regarding interview are also applicable to phone interview. Many interviewers across the world refer to our database. Source: http://www.superjobsonline.com
  2. 2. Interview Question 1 Why are you looking to leave your present job? Answer: I am very happy there and doing well. But, I feel that……….. See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  3. 3. Interview Question 2 Why do you want the job which we have advertised? Answer: I am sure your company can give me extensive experience and……….. See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  4. 4. Interview Question 3 What makes you feel that you will be suitable for this post? Answer: I am of the opinion that there are six requisite needs to work efficiently for this position……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  5. 5. Interview Question 4 Why You want a job on less salary as compared to present one? Answer: I know that am to learn and grow and……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  6. 6. Interview Question 5 What types of people you do not like? Answer: I dislike certain bad qualities say, unethical……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  7. 7. Interview Question 6 What is your aim in Life? Answer: Ultimately I want to reach at the top position of your company through my hard work……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  8. 8. Interview Question 7 Do you believe in unionism? Answer: The point is why this union is? If it talks of some vested interests only then……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  9. 9. Interview Question 8 If you are rejected today, what will be your reaction? Answer: My immediate reaction will be that maybe I could not convey my point and second that you are……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  10. 10. Interview Question 9 After doing your degree, why have not you gone for MBA? Answer: I have applied for this position because of……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  11. 11. Interview Question 10 Difference between Efficiency and Effectiveness? Answer: Efficiency relates to jobs done properly, whereas effectiveness means……… See complete answer at http://www.superjobsonline.com
  12. 12. www. Super Jobs Online .com <ul><li>Visit for: </li></ul><ul><ul><li>Resume Writing Tips </li></ul></ul><ul><ul><li>Resume Examples </li></ul></ul><ul><ul><li>Resume Cover Letter Samples </li></ul></ul><ul><ul><li>Questions and Answers during Interview </li></ul></ul><ul><ul><li>Gestures and dress for Interview </li></ul></ul><ul><ul><li>Job Forum and Discussions </li></ul></ul>Copyright Total Success Group 2007-2009
  • SuhaibLatif1

    Jul. 26, 2021
  • MonikaKonathala

    Sep. 13, 2020
  • NiyaCarroll

    Aug. 27, 2020
  • SaiTeja757

    May. 21, 2020
  • khizerAbbas5

    Apr. 19, 2020
  • AnupamUpadhyay16

    Apr. 18, 2020
  • NelsonCaulker

    Nov. 28, 2019
  • MohamedAbdelaalAhmed

    Mar. 21, 2019
  • shellyward1

    Nov. 6, 2017
  • NithinC9

    Sep. 22, 2017
  • NasrullaShaik

    Sep. 19, 2017
  • Duvvada

    Apr. 2, 2017
  • JoerenDhylJoromat

    Mar. 2, 2017
  • Mahmoudherz

    Feb. 15, 2017
  • SaqlainRazaHussaini

    Oct. 25, 2016
  • MarilouCagampang

    Oct. 7, 2016
  • tiomars2013

    Jun. 17, 2016
  • KhristianRulona

    Mar. 3, 2016
  • GhanashyamGadatya

    Dec. 7, 2015
  • DomzDeAlcaJr

    Jun. 23, 2014

Top 10 Interview questions and answers brought to you by SuperJobsOnline.com. It helps you enhance your job interview skills. Also, the website offers tips and help on how to dress for an interview.

Views

Total views

27,310

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

300

Actions

Downloads

1,477

Shares

0

Comments

0

Likes

25

×