Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prostia la români - sezonul estival

2,019 views

Published on

http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/05/prostia-la-romani.html

Published in: Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

Prostia la români - sezonul estival

 1. 1. Prostia la RomâniProstia la Români ((sesezzonul estivalonul estival))
 2. 2. Un individ şi-a propus să ajungă cu Jaguarul pe plaja. Şi nu oriunde ci într-un loc fix unde stătea un cîine cam la 50 de m de unde e acum .
 3. 3. A găsit nişte băieţi binevoitori să-l împingă.
 4. 4. Dar evident că n-a făcut mai mult de cîţiva metri şi s-a împotmolit din nou.
 5. 5. Între timp maşina se afunda din ce în ce mai adînc pentru că avea cutie automata şi a fost lăsată să meargă în gol cîteva minute bune.
 6. 6. E clar că avea nevoie de muuuuulţi fraieri să-l scoată de acolo .
 7. 7. ... Şi cum România nu duce lipsă de aşa ceva (da, din păcate chiar şi în Vamă) se găsesc o mulţime de indivizi care să-l ajute în planul lui fantezist .
 8. 8. Cel mai tare dintre ei vine cu o soluţie: să tragă Jaguarul cu Dacia. Toţi am crezut că era vorba de o Dacie papuc 4x4 ... dar mare a fost surpriza pentru că era o Dacie normală cu tracţiune pe faţă. Nu a facut nici 5 metri pe nisip şi s-a împotmolit şi ea. S-au găsit imediat alţi băieţi să impingă şi Dacia.
 9. 9. Culmea ... deşi Dacia nu era capabilă să meragă nici măcar de una singură prin nisip, în loc să o scoată afară baieţii o împingeau mai înainte cu scopul de a tracta Jaguarul.
 10. 10. Devine şi mai interesant. Dacia a fost legată de Jaguar dar n-a fost capabilă să se mişte nici cît sa întinda coarda. Aşa că băieţii s-au pus din nou pe împins la Dacie. Se naşte o altă întrebare de bun simţ elementar: de ce să împingi 2 maşini cînd puteai să împingi direct Jaguarul ?!?
 11. 11. Plaja din Vama Veche s-a umplut de un miros înecacios. Da ! era ambreiajul de Dacie care nu a mai suportat prostia şi a cedat. În tot acest timp Jaguarul nu s-a mişcat evident nici măcar un centimetru.
 12. 12. S-a găsit un indvid care fără să stea pe gînduri s-a urcat in turnuleţul construit pentru salvamar şi început să dezmembreze scînduri. O idee constructivă, nu ?
 13. 13. În ultimul moment baieţii s-au prins că scîndurile aveau ditamai cuiele înfipte şi au adus pietre cu care să le scoată. Între timp individul cu Jaguarul era foarte preocupat pentru că a pus şi el mîna pe o scîndura şi a luat o mică ţeapă. Oricum mult mai mică decît ţeapa generală din aceasta poveste.
 14. 14. Scîndurile au fost introduse sub roţi şi din cauciucurile de Jaguar a început să iasă fum în urma frecării.
 15. 15. Cu mare efort Jaguarul a făcut 1 metru în spate.
 16. 16. Dacia "salvatoare" a trebuit să fie împinsă afară cu eforturi titanice. Inutil de spus că direcţia era complet ineficientă în nisip.
 17. 17. Un grup de oameni paşnici a fost "strămutat" de pe plajă ca să treacă Dacia care nu mai avea loc să iasă pe unde a intrat,din cauza Jaguarului.
 18. 18. Între timp Jaguarul a rămas singur cu motorul pornit (probabil s-au gîndit că o să consume benzina şi o să devină mai uşor).
 19. 19. Lucrurile au evoluat în felul următor: după ce Dacia a ieşit "la mal" alţi binevoitori s-au oferit să scoată şi Jaguarul de pe plajă. Individul s-a urcat la volan şi cînd toată lumea se aştepta să-l ajute să dea înapoi ... surpriză ... maşina a plecat inainte. Şi unde credeţi că a ajuns ?! Fix în groapa din care cu maaare efort ieşise mai devreme. Explicaţia individului: el vrea să ajungă pe locul unde e cîinele. Sugestii din public: de ce nu mutaţi domn’e cîinele în loc de maşină ?!? Raspuns scurt: eu acolo vreau să ajung ! Reacţia cetaţenilor (in sfîrşit normală): hai domn’e să-l lăsăm că e cam sărit
 20. 20. În final Jaguarul a rămas înfipt adînc în aceeaşi groapă pe care chiar el cu roţile sale de 18" a săpat-o. Fără nici o şansă de a mai ieşi de acolo. Deja se făceau pronosticuri dacă pielea scaunelor de Jaguar arde bine pe focurile ce se fac noaptea pe plajă.

×