Prostia la români - sezonul estival

1,928 views

Published on

http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/05/prostia-la-romani.html

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,928
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
802
Actions
Shares
0
Downloads
9
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Prostia la români - sezonul estival

 1. 1. Prostia la RomâniProstia la Români ((sesezzonul estivalonul estival))
 2. 2. Un individ şi-a propus să ajungă cu Jaguarul pe plaja. Şi nu oriunde ci într-un loc fix unde stătea un cîine cam la 50 de m de unde e acum .
 3. 3. A găsit nişte băieţi binevoitori să-l împingă.
 4. 4. Dar evident că n-a făcut mai mult de cîţiva metri şi s-a împotmolit din nou.
 5. 5. Între timp maşina se afunda din ce în ce mai adînc pentru că avea cutie automata şi a fost lăsată să meargă în gol cîteva minute bune.
 6. 6. E clar că avea nevoie de muuuuulţi fraieri să-l scoată de acolo .
 7. 7. ... Şi cum România nu duce lipsă de aşa ceva (da, din păcate chiar şi în Vamă) se găsesc o mulţime de indivizi care să-l ajute în planul lui fantezist .
 8. 8. Cel mai tare dintre ei vine cu o soluţie: să tragă Jaguarul cu Dacia. Toţi am crezut că era vorba de o Dacie papuc 4x4 ... dar mare a fost surpriza pentru că era o Dacie normală cu tracţiune pe faţă. Nu a facut nici 5 metri pe nisip şi s-a împotmolit şi ea. S-au găsit imediat alţi băieţi să impingă şi Dacia.
 9. 9. Culmea ... deşi Dacia nu era capabilă să meragă nici măcar de una singură prin nisip, în loc să o scoată afară baieţii o împingeau mai înainte cu scopul de a tracta Jaguarul.
 10. 10. Devine şi mai interesant. Dacia a fost legată de Jaguar dar n-a fost capabilă să se mişte nici cît sa întinda coarda. Aşa că băieţii s-au pus din nou pe împins la Dacie. Se naşte o altă întrebare de bun simţ elementar: de ce să împingi 2 maşini cînd puteai să împingi direct Jaguarul ?!?
 11. 11. Plaja din Vama Veche s-a umplut de un miros înecacios. Da ! era ambreiajul de Dacie care nu a mai suportat prostia şi a cedat. În tot acest timp Jaguarul nu s-a mişcat evident nici măcar un centimetru.
 12. 12. S-a găsit un indvid care fără să stea pe gînduri s-a urcat in turnuleţul construit pentru salvamar şi început să dezmembreze scînduri. O idee constructivă, nu ?
 13. 13. În ultimul moment baieţii s-au prins că scîndurile aveau ditamai cuiele înfipte şi au adus pietre cu care să le scoată. Între timp individul cu Jaguarul era foarte preocupat pentru că a pus şi el mîna pe o scîndura şi a luat o mică ţeapă. Oricum mult mai mică decît ţeapa generală din aceasta poveste.
 14. 14. Scîndurile au fost introduse sub roţi şi din cauciucurile de Jaguar a început să iasă fum în urma frecării.
 15. 15. Cu mare efort Jaguarul a făcut 1 metru în spate.
 16. 16. Dacia "salvatoare" a trebuit să fie împinsă afară cu eforturi titanice. Inutil de spus că direcţia era complet ineficientă în nisip.
 17. 17. Un grup de oameni paşnici a fost "strămutat" de pe plajă ca să treacă Dacia care nu mai avea loc să iasă pe unde a intrat,din cauza Jaguarului.
 18. 18. Între timp Jaguarul a rămas singur cu motorul pornit (probabil s-au gîndit că o să consume benzina şi o să devină mai uşor).
 19. 19. Lucrurile au evoluat în felul următor: după ce Dacia a ieşit "la mal" alţi binevoitori s-au oferit să scoată şi Jaguarul de pe plajă. Individul s-a urcat la volan şi cînd toată lumea se aştepta să-l ajute să dea înapoi ... surpriză ... maşina a plecat inainte. Şi unde credeţi că a ajuns ?! Fix în groapa din care cu maaare efort ieşise mai devreme. Explicaţia individului: el vrea să ajungă pe locul unde e cîinele. Sugestii din public: de ce nu mutaţi domn’e cîinele în loc de maşină ?!? Raspuns scurt: eu acolo vreau să ajung ! Reacţia cetaţenilor (in sfîrşit normală): hai domn’e să-l lăsăm că e cam sărit
 20. 20. În final Jaguarul a rămas înfipt adînc în aceeaşi groapă pe care chiar el cu roţile sale de 18" a săpat-o. Fără nici o şansă de a mai ieşi de acolo. Deja se făceau pronosticuri dacă pielea scaunelor de Jaguar arde bine pe focurile ce se fac noaptea pe plajă.

×