Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Stichting Robin Hood zoekt stagiaires

959 views

Published on

Meer info: http://bit.ly/RobinHoodEhv

Stichting Robin Hood Eindhoven biedt werkervaringsplaatsen aan mensen die niet op eigen kracht een baan kunnen vinden. Efficiënt werken is daarbij niet het belangrijkste. Hierbij gaat het met name om het opdoen van werkervaring.

Stagiaires gezocht!
Voor de Robin Hood horecagelegenheden wordt er gezocht naar enthousiaste stagiaires. Houd je ervan praktijkervaring op te doen in een leuke, gezellige organisatie? Dan heeft Robin Hood dé stageplek voor jou! Voor meer informatie, klik hier. Stichting Robin Hood Eindhoven is een erkend leerbedrijf.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Stichting Robin Hood zoekt stagiaires

  1. 1. Weer plaats voor nieuwe stagiaires bij Stichting Robin Hood Eindhoven!Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken in de horeca? Houd je ervan praktijkervaring op tedoen in een leuke, gezellige organisatie? Ben jij een teamplayer, sociaal vaardig en gastvrij? Dan hebben wijdé stageplaats voor jou!Stichting Robin Hood Eindhoven heeft verschillende ondernemingen onder haar naam. Voor onzeondernemingen zijn we op zoek naar stagiairs die meer van het horecavak willen leren in een inspirerendeorganisatie. Het gaat om wijkrestaurant Het Cruydenhuisch, wijkrestaurant In de Voortuin, lunchroomEetalage040, stadsrestaurant Caffee Allee en catering Reizende Spijzen.We hebben plaats voor leerlingen in de:  Bediening: serveren van gerechten en drankjes;  Keuken: bereiden en voorbereiden van lunches en diners;  Afwas en schoonmaak.Stichting Robin Hood Eindhoven heeft verschillende erkende praktijkopleiders die je tijdens de stagebegeleiden. Bij hen kun je ook terecht met al je vragen, ze helpen je graag.Je kunt voor een stage bij ons terecht met een koksopleiding en de opleiding gastheer/gastvrouw, opniveau 1 en 2.Interesse? Neem dan contact op met Stichting Robin Hood Eindhoven via info@robinhoodeindhoven.nlKijk voor meer informatie op www.robinhoodeindhoven.nl

×