treball slideshare ESO4A02

552 views

Published on

..

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
552
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
159
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

treball slideshare ESO4A02

 1. 1. Què és Slideshare ?SlideShare és un lloc web que ofereix alsusuaris la possibilitat de pujar i compartir enpúblic o en privat presentacions dediapositives en PowerPoint, documents deWord, OpenOffice, PDF, Portafolis. El serveidallotjament és gratuït i els usuaris podenaccedir registrant o usant el registre del seucompte de Facebook.
 2. 2. Exemples de la xarxa1- http://www.slideshare.net/isidro/clandestino-5078372- http://www.slideshare.net/HaVai/amazing-photos-1408973- http://www.slideshare.net/guest830fd2c/ejemplo-slideshare-15550244- http://www.slideshare.net/auladetecnologias/la-imagen-digital-1923791
 3. 3. SlideshareCom registrar-se
 4. 4. Si tenim compte Per registrar-nos
 5. 5. SlideshareCom pujar videos a la xarxa
 6. 6. SlideshareCom utilitzar el buscador
 7. 7. SlideshareCom seguir a la gent
 8. 8. Per seguir a una persona
 9. 9. AVANTATGES- Els usuaris poden carregar arxius públics o privats en elssegüents formats: PowerPoint, PDF, presentacions de Keynoteo OpenOffice.- Aquesta eina es similar a YouTube, i també es fa servir per apresentacions de diapositives.- Des de 2011 té ZipCast que és un sistema de conferènciesweb social que permet als presentadors a transmetre un canaldàudio / vídeo mentre es condueix la presentació a travésdInternet.
 10. 10. ALTERNATIVESLes alternatives més semblants a slideshare són les següents:ZOHO SHOW: És una eina per crear presentacions on-line.SCRIBD: És una eina per crear presentacions però té ladiferència de que les diapositives són desplegables.SLIDE AWARE: És una eina per crear presentacions és moltsemblant a l’slideshare.SPLASH CAST: És una eina per crear presentacions i és unaopció que normalment va bé i no té errors.
 11. 11. Aquesta eina permet fer Embeds? Què cal fer per aconseguirel codi html i crear lEmbed?El slideshare si que permet fer EMBED. Per aconseguir el codiHTML i crea l’EMBED és necessari obri un slideshare i dalt onfica EMBED cliques a la eina i et sortira un codi HTML, elcopies i et surt amb quina mida el vols, quants slidesharevols... desprès de tot això l’enganxes en el teu blog i et surt unslideshare perquè la gent el pugui veure sense anar a cappagina WEB nova.

×