Prezentare Top Mesteri.BIZ

7,284 views

Published on

Comunitatea de specialisti-mesteri/maistri-meseriasi-priceputi!

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
7,284
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
20
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Prezentare Top Mesteri.BIZ

 1. 1. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ OBIECT: Demaram un proiect unic la nivel national constand din intocmirea unei baze de date cu montatori, electricieni, zidari, timplari, mecanici, mesteri, meseriasi, priceputi, specialisti etc. din Romania din toate domeniile. Consultati lista de pe website. Realizam inscrieri conform a 3 planuri: STANDARD, PREMIUM si TOP PREMIUM. Lista cu planuri si descrierea le gasiti pe website la sectiunea INSCRIERE. Va rugam sa consultati: www.topmesteri.biz
 2. 2. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Dupa cum veti observa, nu doar inscrieri efectuam a candidatilor cu statut PF/PfA/II sau SRL din domeniile respective, ci oferim si serviciul de promovare. Avem parteneri de promovare (inclusiv online promoteri) care se ocupa cu reclama. Oferim o gama mare de servicii. Evident ca exista si alte website-uri, insa nici unul NU OFERA cat oferim noi LA un ABONAMENT ANUAL. Trebuie sa precizam ca campania efectiva de inscriere pe pachetele STANDARD, PREMIUM si TOP PREMIUM va dura in perioada 10.06.2013- 20.09.2013. Dupa data de 20 septembrie vor fi mici modificari in pachete cat si costurile lor vor fi majorate.
 3. 3. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Din 20 septembrie se schimba radical website-ul. Vor fi traduse toate materialele in limbile oficiale ale tarilor unde vor fi promovati beneficiarii acestui proiect, dupa cum urmeaza:  Engleza  Franceza  Germana  Slovaca  Maghiara  Italiana  Spaniola  Portugheza Tarile unde vor fi promovati:
 4. 4. Poate o sa aveti obiectii: www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ “De ce sa ma inscriu la voi ?” R. – “Fiindca aveti sansa sa participati (pentru o cotizatie infima pe an) la cel mai mare proiect national de acest gen; “o sa fiti promovati pe Google si la televizor impreuna cu site-ul”, peste maxim 6 luni veti fi promovati si in afara, etc. “Ce castig ?” R. – “O sa aveti acces la o multitudine de promotii la scule/unelte/materiale/etc. la un pret deosebit de avantajos (pretul e mai mic din motive evidente – la cantitati mari, obtinem preturi foarte bune)”; “potentialii clienti o sa va gaseasca mult mai usor”; dintr-o singura lucrare de la un client de pe net va scoateti investitia pe 1 an !”, etc. “De ce trebuie sa dau datele personale?” R. – fiindca se semneaza un contract de colaborare, datele personale fiind oricum confidentiale iar prin lege administratorul site-ului nu are voie sa le faca publice” “Mai sint si alte site-uri” R. – “ati cistigat vreodata ceva de acolo, este acel site la nivel national, ati cumparat scule la super-preturi de acolo, sinteti promovat si in afara tarii ?” “Nu prea am timp” R. – “nici nu trebuie, va ajutam noi cu ce aveti nevoie. Construim si largim echipele de agenti/consultanti!” Dupa confirmarea platii in cont, mesterii primesc prin posta factura si chitanta pana maxim pe data de 30 al lunii aferente achitarii cotizatiei.
 5. 5. In continuare va prezentam pachetele de servicii cu descriere: www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ - Inregistrare in baza de date - Inregistrare in mai multe categorii - Pagina personalizata: numefirma.topmesteri.biz (fara reclame) - Promovare pagina personalizata catre 100.000 persoane - Realizarea E-card Business - Promovare E-card Business in Revista online Scenis Info (din 15.07.2013) - Distributie 5000 pliante x 1 eveniment (LOCAL) - Card de discount TOPMesteri.BIZ (din 15.08.2013) + TRIKoo CARD (GRATIS) - Reducere la parteneri intre 3-99% (din 15.08.2013) - Banner in pagina de categorii (sus) 1 luna (in loc de TOPMESTERI.BIZ) - Promovare sticker din categorii pe retele de socializare - Inregistrare pagina personala in peste 350 directori web din Romania si 100 din UE - Participare la promotii si concursuri lunare/anuale - Newsletter cu noutati/noi inscrieri - Oferire/primire discount intre TOP Mesteri (3-50%) - Adresa de e-mail personalizat (nume.prenume@topmesteri.biz) - Cupoane speciale de Reduceri de la parteneri - Film Youtube de 10 minute de promovare - Infiintare Pagina Facebook + administrare (cost admin suplimentar 30 RON/luna) - Posibilitate de BARTER - Participare la Tombole Speciale! COST INSCRIERE PRIMUL AN:
 6. 6. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Costul abonamentului anual precizat mai sus, este valabil in perioada 01.07.2013 - 31.08.2013  Rezervam dreptul de a modifica pachetele cat si costul pachetelor, fara a afecta contractele de parteneriat in curs!  Trecerea de la un pachet inferior la superior se poate efectua achitand diferenta + 10 RON.  Trecerea de la un pachet inferior catre TOP PREMIUM se poate efectua achitand doar diferenta!
 7. 7. SUNT FAN DECI USOR! www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Emiterea Cardurilor FAN va incepe din luna septembrie. Cu acest card persoanele fizice vor avea acces mult mai usor la serviciile dumneavoastra, datorita ca tot din septembrie vom infiinta un CALL-CENTER prin care orice persoana fizica/juridica poate primi informatiile necesare. Fara card va avea acces la un anumit program, cu card NON-STOP. Inscrierile pentru card pana in data de 15.08 vor fi GRATUITE! Totodata vom incepe emiterea CARDURILOR MESTERI. Acest card vor primi toti mesterii inscrisi in program si va oferi reduceri negociate la parteneri! Va avea acces la mai multi parteneri decat FANI.
 8. 8. E-CARD BUSINESS www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ E-CARD BUSINESS, este o unealta superba de promovare. De fapt o carte de vizita in format electronic cu un design neobisnuit. Acesti carti de vizita vor fi expuse si promovate foarte rapid prin retele de socializare si nu numai. Vom edita o revista cu acesti carti de vizita si cu altele, pe care le va putea colectiona fiecare persoana abonata. Vrem si vom ajunge la peste 10.000 de abonati in toata tara. Cateva modele:
 9. 9. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Vom organiza periodic, din 3-3 luni extrageri pentru vouchere cat si vom avea anual un eveniment important “Urmatorii 365 de zile”, care va avea loc inainte de sarbatorile de iarna, la inceputul lunii decembrie, unde va fi organizat pe langa o conferinta si premierea mesterilor, tombola si extragerea unui premiu foarte valoros, networking, etc. Vor avea loc si evenimente caritabile, vom ajuta persoane nevoiase. Toate evenimentele vor fi promovate si in mass-media Business event’s
 10. 10. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Anul 2014 va fi foarte bogat in diferite evenimente, targuri, expo. Despre acest proiect cat si despre calendar vom da informatii la timpul potrivit.
 11. 11. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Prima parte din Proiectul nostru va derula in 5 ani. Va garantam si asiguram ca deja peste 1 an vom fi cea mai cunoscuta comunitate de mesteri si peste 5 ani vom fi mandri ca am reusit sa contribuim la cresterea afacerii dumneavoastra si ca am ajutat persoane sa obtina joburi, etc. In speranta ca nu v-am plictisit, va invitam sa inregistrati si dupa inregistrare sa ne dati un reply ca sa beneficiati de o reducere de 50% la pachetul de PREMIUM sau TOP PREMIUM! REDUCERE VALABILA IN URMATOARELE 5 ZILE!!!
 12. 12. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ Pentru nelamuriri si intrebari, nu ezitati sa ne contactati! Va multumim pentru atentie si va asteptam sa va inscrieti ACUM in comunitatea noastra! Va dorim O zi placuta.
 13. 13. www.topmesteri.biz - office@topmesteri.biz - info@topmesteri.biz - 0727-080-537 - facebook: www.facebook.com/TOPMesteri.BIZ

×