Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Oppdrag 3 1 stb

173 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Oppdrag 3 1 stb

  1. 1. Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe og skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe og skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe å skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.
  2. 2. Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe og skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe og skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe og skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.
  3. 3. Oppdrag 3.Dere skal skrive Jeg er… for person X.Teksten limer dere opp på gråpapiret.Øverst på papiret skal det hele navnet til person X stå.(Læreren kan hjelpe og skrive ut i farger.)Etterpå skal dere få presentere personen for de andre i klassen.

×