Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Mijn vrienden van de pc

352 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Mijn vrienden van de pc

 1. 1. Ik vroeg me af: " Wie zijn eigenlijk mijn PC-vrienden?"  
 2. 2. Wie zijn zij ? Het zijn zij die me doen lachen als ze een mailtje sturen ? Wie zijn zij ? Het zijn zijn die er voor zorgen dat ik me niet eenzaam voel? MIJN VRIENDEN VAN DE COMPUTER !
 3. 3. Wie zijn zij ? Waar wonen zij ? Waar houden ze van ? Waar kijken ze naar uit ? Waarmee vermaken ze zich ? Hoe gaan ze om met hun emoties ? Hoe brengen ze hun tijd door ?
 4. 4. Wie zijn mijn vrienden van het PC’tje ? Mijn PC-vrienden, Het zijn vrienden voor wie de keuze heel natuurlijk was : Je familie kan je niet kiezen, maar je vrienden ... Wel Wel !!!
 5. 5. Mijn PC-vrienden zijn zij die me iets sturen: zij het een boodschap, zij het een muzikaal nummertje, zijn het een mooie dia, zij het hun eigen mening, zij het een fijn of pikant grapje...
 6. 6. Dit powerpointje kan vreemd lijken voor wie zich niet in deze wereld thuisvoelt. Men heeft me al gezegd dat het gek was.. Ik weet het niet. MAAR IK HOU ERVAN ! 
 7. 7. Mijn vrienden van de PC, het zijn jullie die glans geven aan mijn leven, nadenken, wenen van emotie, die me laten glimlachen, schateren,
 8. 8. En dat doet me plezier jullie te kunnen rekenen tot M I J N V R I E N D E N .
 9. 9. Bedankt aan allen voor alles. Bedankt om mijn vriend te blijven voor zo lang als mogelijk is…
 10. 10. Ik wens jullie een LEUKE WEEK ! (Ik weet niet wie dit mailtje heeft opgemaakt, maar het kan best iemand van jullie zijn...) @

×