Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Integral_Boekhouding en beheer programma's

Integral zal uw bevoorrechte partner worden in het beheer van uw activiteit en
uw boekhouding. Haar brede functioneel dekking zal u toelaten het geheel van uw boekingen te beheersen en over een sterk en effi ciënt beheerwerktuig te beschikken.
Onze Integral oplossing is multi-wetgeving (Luxemburg, Belg, Frans, Tsjechisch,
VS en Hollands), multi vennootschappen, multi-boekjaren, multi-gebruikers en kan gelijktijdig een groot volume van gegevens verwerken.
Zijn moderne programma architectuur verleent hem een stabiliteit, een snelheid in de verwerking en een optimaal ergonomie.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

    Be the first to comment

    Login to see the comments

Integral zal uw bevoorrechte partner worden in het beheer van uw activiteit en uw boekhouding. Haar brede functioneel dekking zal u toelaten het geheel van uw boekingen te beheersen en over een sterk en effi ciënt beheerwerktuig te beschikken. Onze Integral oplossing is multi-wetgeving (Luxemburg, Belg, Frans, Tsjechisch, VS en Hollands), multi vennootschappen, multi-boekjaren, multi-gebruikers en kan gelijktijdig een groot volume van gegevens verwerken. Zijn moderne programma architectuur verleent hem een stabiliteit, een snelheid in de verwerking en een optimaal ergonomie.

Views

Total views

337

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

3

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×