Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Xarxes socials com a eina per fer negocis

 • Be the first to comment

Xarxes socials com a eina per fer negocis

 1. 1. XARXES SOCIALSCOM A EINA PER FER NEGOCI@marcmanye
 2. 2. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#XarxesSocials
 3. 3. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicació @gordonflood.com (Flickr)
 4. 4. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacióempresarial El Blog de Patricia
 5. 5. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacióempresarial @ REC.0 Experimental Stores (Facebook)
 6. 6. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacióempresarial Presència Prestigi Contacte Compartir Agradar Mobilitzar
 7. 7. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#comunicacioempresarial Unidireccional > Bidireccional Missatge > Experiència Client > Persona Impacte > Relació Democratització Rapidesa Viralitat
 8. 8. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#einessocials Xarxes Socials  Facebook, Tuenti i Google+  Youtube, Vimeo  Twitter, Tumblr  Foursquare  LinkedIn, Viadeo  Grera  Spotify, myspace  Flickr, Pinterest, Instagram
 9. 9. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#einessocials Serveis 2.0  Blogger, Wordpress, Drupal  Eines Google (Adwords, Analytics, Reader, Places, Maps, Gmail, Docs...)  Skype  Delicious  Slideshare, scribd  Digg i Menéame
 10. 10. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#SocialMediaMarketing Contingut rellevant Contingut per compartir Conversar amb els seguidors Construir relacions amb els seguidors Recompensar el compromís Saber el feedback dels clients
 11. 11. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts El contingut és el rei. Missatges rellevants i d’interès. Missatges propers i de relació. Missatges adaptats al públic. Vigilar l’spam.
 12. 12. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts
 13. 13. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts
 14. 14. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#continguts
 15. 15. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#pladecontinguts Analitzar objectius i projecte. Planificar accions socials. Definir accions de difusió. Crear els perfils necessaris. Executar i conversar.
 16. 16. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#XarxesSocias
 17. 17. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Facebook Relació amb els fans. Generar contingut rellevant. Què fa la marca. Perfils personals vs. FanPages Cronologia.
 18. 18. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Twitter Relació amb els seguidors. Només 140 caràcters. Espai de conversa. Servei d’atenció ràpid i eficaç. Vocabulari bàsic: mencions, RTs i hastags.
 19. 19. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#LinkedIn Relacions professionals. Servei de CV online. Professionals de qualsevol àmbit. Espai de contractació. Espai de projecció professional.
 20. 20. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Pinterest Una imatge val més que 1.000 paraules. La imatge com una inspiració. Millora la imatge de la marca. S’ha de permetre compartir. Espai de venta de productes.
 21. 21. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Grera Relacions entre empreses i pimes. Espai de networking online. Permet trobar clients i proveïdors. Exclusiu per a les empreses. Publicació d’ofertes i necessitats.
 22. 22. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Youtube Transmissió de vídeos a la carta. Explicar-se amb imatges i vídeos. Selecció dels canals preferits. Importa la idea, no la tecnologia. Creació de canals empresarials.
 23. 23. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#Foursquare Xarxa de geolocalització. On sóc i què puc fer? Promocions exclusives. Informació directa a l’smartphone. Els usuaris creen els locals.
 24. 24. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#eines2.0 Google Adwords Google Analytics Skype Dropbox Slideshare
 25. 25. XARXES SOCIALS COM A EINA PER FERNEGOCI#moltesgracies!

×