ticanoia                  Unió Empresarial de l’Anoia  web: http://www.ticanoia.cat        Ctra d...
Sobre TIC Anoia Presentació      TICAnoia és la comissió de  Tecnologies de la Informació i la Comunicació   de ...
Sobre TIC Anoia Objectius  A qui s’adreça?    • teixit empresarial TIC – empreses TIC + professionals TIC.    • t...
Sobre TIC Anoia Estructura   Qui forma la comissió de TIC Anoia? La junta directiva de TICAnoia està formada per un mà...
Sobre TIC Anoia Activitats   7x7  Simposi curt en que 7 experts durant 7 minuts cadascun exposen temes relacionats amb...
Sobre TIC Anoia Activitats  Cafès digitals sobre innovació i empresa Xerrada informal a primera hora del matí en que un...
Sobre TIC Anoia Activitats  Premis TIC UEA La Unió Empresarial de lAnoia, a través de la seva comissió TIC (TICAnoia), ...
Sobre TIC Anoia Activitats   Directori TIC Anoia Convocatòria anual per recopilació de dades d’empreses TIC per a la co...
Sobre TIC Anoia Activitats   Dinars NetworkingEls dinars networking tenen com a objectiu reunir les empreses del secto...
Sobre TIC Anoia Activitats   Altres activitats Esmorzars UEA – TIC Esmorzar col·loqui en que un ponent de reconegut pre...
Sobre TIC Anoia Activitats                        Compromís ...                  ...
Material disponible a www.ticanoia.cat,                     Apartat DOCUTECA  ticanoia       ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Presentació TICAnoia

620 views

Published on

Presentació de la comissió TIC de la UEA, TICAnoia, durant la 1ª Trobada d'Associacions TIC Territorials de Catalunya celebrada a Igualada mar/2011

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
620
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
64
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació TICAnoia

 1. 1. ticanoia Unió Empresarial de l’Anoia web: http://www.ticanoia.cat Ctra de Manresa, 131 - 08700 Igualada twitter: http://www.twitter.com/ticanoia Telf: 93 805 22 927X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 2. 2. Sobre TIC Anoia Presentació TICAnoia és la comissió de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA). TICAnoia va néixer el maig de 2008 a partir l’acord de col·laboració establert entre la UEA i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya i es va crear amb l’objectiu de disposar d’un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les nostres empreses i al nostre territori.7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 3. 3. Sobre TIC Anoia Objectius A qui s’adreça? • teixit empresarial TIC – empreses TIC + professionals TIC. • teixit empresarial en general, empreses usuàries d’aquestes tecnologies. Objectius  OB1 - Constituir un espai de reflexió sobre l’ús de les TIC a les empreses del territori i donar-los suport per tal que esdevinguin mes competitives i productives a partir de l’ús d’aquestes tecnologies. OB2 - Oferir suport al teixit empresarial TIC local donant-los a conèixer els ‘recursos’ que tenen disponibles a diferents nivells (associacions, col·legis, patronals, mapa TIC, ajudes,…), així com facilitar l’intercanvi d’experiències, problemàtiques,... entre elles. OB3 - Promoure les empreses TIC locals a nivell local, nacional i internacional OB4 - Esdevenir una veu autoritzada dins la UEA en aquests temes relacionats, actuant a la vegada com a ‘lobby’ davant les administracions públiques (Societat de la Informació i el Coneixement, Tecnologies Digitals,…) OB5 - Debatre i promoure activitats de divulgació de la Societat de la Informació a la comarca.7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 4. 4. Sobre TIC Anoia Estructura Qui forma la comissió de TIC Anoia? La junta directiva de TICAnoia està formada per un màxim de 20 membres. • professionals provinents d’empreses, associades a la UEA • associats del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya • representants d’organitzacions en conveni amb TICAnoia • directius de departaments de Sistemes d’Informació, d’empreses no TIC. Actualment 18 membres. Presidència Secretaria tècnica Ramon Costa. President Xussi Muñoz. Secretària General. Vocal Junta Directiva. UEA – COEINF Unió Empresarial de l’Anoia Presidència UEA Isidre Mensa. Vicepresident Ramon Felip. President Director General MPM Software Unió Empresarial de l’Anoia7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 5. 5. Sobre TIC Anoia Activitats 7x7 Simposi curt en que 7 experts durant 7 minuts cadascun exposen temes relacionats amb lempresa, la innovació i les noves tecnologies de forma concisa i pràctica. Accés lliure. Alguns 7x7 realitzats fins ara: •7x7 Internet per a les empreses •7x7 Eines TIC per a empreses •7x7 Web 2.0 •7x7 Eines TIC i millora de la productivitat •7x7 Eines TIC que ens han canviat la vida •7x7 Exemples d’Innovació en models de negoci gràcies a les TIC •7x7 Eines TIC per a la mobilitat7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 6. 6. Sobre TIC Anoia Activitats Cafès digitals sobre innovació i empresa Xerrada informal a primera hora del matí en que un ponent convidat proposa un tema al voltant de la seva experiència innovadora i l’aplicació de les TIC, ja sigui com a proveïdor de la solució o com usuari. Està limitada a 20 persones. Accés lliure. Alguns cafès digitals: •Nous models de negoci. Toni Olivé, EADA •Com fer de la innovació la teva passió i professió. Pep Valls, NBOWNM •Com passar de directiu a emprenedor dèxit. Miquel Huguet, AS-INNOVA •Ecoinnovació. Eugeni Castejón, Compostadores.com •Innovació i mobilitat. Albert Riba, KINETICAL •L’impacte del web 2.0 a les empreses. Sandra Sieber, IESEAbril-Maig 2011 – Cafès Digitals amb candidats Alcaldia. Els plans dInnovació i Economia Digital de ... PSC – CiU – ERC – PP - ICV ... per a la ciutat dIgualada7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 7. 7. Sobre TIC Anoia Activitats Premis TIC UEA La Unió Empresarial de lAnoia, a través de la seva comissió TIC (TICAnoia), convoca anualment durant el primer semestre els Premis TIC dImplantació de Sistemes dInformació. El premi sadreça a qualsevol professional, empresa, entitat, organització amb o sense ànim de lucre o les seves associacions ubicades a lAnoia, per potenciar i premiar el seu esforç en lús de la informàtica i les noves tecnologies i la implantació de Sistemes dInformació (SSII) que li aportin un valor estratègic. En les dos edicions celebrades fins data d’avui les empreses guardonades han estat: •2009 – Munich •2010 – Sita Murt El lliurament de premis s’emmarca en el multitudinari Sopar de l’empresari.7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 8. 8. Sobre TIC Anoia Activitats Directori TIC Anoia Convocatòria anual per recopilació de dades d’empreses TIC per a la confecció, publicació i distribució del Directori TIC de l’Anoia. Es recullen les dades de contacte i d’especialització de les empreses TIC de al comarca. L’exemplar es distribueix a totes les empreses, associacions patronals i administració local. Inserció gratuïta.7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 9. 9. Sobre TIC Anoia Activitats Dinars NetworkingEls dinars networking tenen com a objectiu reunir les empreses del sector per afavorir sinèrgies i l’intercanvid’experiències en benefici de les empreses de la resta de sectors.Dinars realitzats fins ara: •27/01/09. Presentació de la comissió TIC, amb la presència Josuè Sallent (Societat de la Informació, Generalitat de Catalunya), Jordi Marin (CATEI) i Albert Esplugas (Centre d’Innovació en Productivitat). •22/Set/09. Amb la presència d’Ernest Benach (Parlament de Catalunya) i Jordi Bosch (Gencat) i Jordi Marin (CATEI). •06/05/10- Amb la presència de Jordi Bosch (Gencat), Carles Flamerich (Cercle Tecnològic de Catalunya) i Albert Esplugas (Centre d’Innovació en Productivitat) •22/02/2011 – “ El desplegament de la Fibra Òptica a la ciutat d’Igualada” . Amb la presencia de Sergi Marcén (Director TIC.cat) i Jordi Aymamí (Alcalde Ajt. Igualada)7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 10. 10. Sobre TIC Anoia Activitats Altres activitats Esmorzars UEA – TIC Esmorzar col·loqui en que un ponent de reconegut prestigi i líder d’opinió a la seva àrea d’activitat, es convidat a esmorzar amb altres empresaris de la comarca. Accés lliure amb places limitades (80). Es realitzen quatre esmorzars durant l’any i la comissió TIC es qui organitza un d’ells aportant un ponent del sector.ConferènciesExposició per part d’un o més ponents sobre un tema en l’àmbit TIC davant d’un auditori de fins a 50persones i que s’obre a precs i preguntes.Accés lliure.7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 11. 11. Sobre TIC Anoia Activitats  Compromís ...  Incorporar fins 30 tècnics  Superar 1er i 2on curs de Cicle Formatiu (DAI, ASI).  Cursar 3 “clínics” formatius promoguts per TIC Anoia.  Obert a TOTES les empreses (TIC o usuaries finalistes) de l’Anoia.7X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)
 12. 12. Material disponible a www.ticanoia.cat, Apartat DOCUTECA ticanoia Unió Empresarial de l’Anoia web: http://www.ticanoia.cat Ctra de Manresa, 131 - 08700 Igualada twitter: http://www.twitter.com/ticanoia Telf: 93 805 22 927X7 Eines TIC per a les Empreses (25-9-09)

×