Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

KÖNYVHETI DEDIKÁLÁS

157 views

Published on

Published in: Business
 • 'Arany Tibor története szüleink nemzedékének története. Azoké, akik 1956-ban fiatalon találkoztak a szabadsággal, és egy életre elkötelezték magukat annak szolgálatában. Azoké, akik szembe mertek szállni a világtörténelem egyik legagresszivabb diktatúrájával, azoké, akik fegyvert fogtak az azt védelmező hazai zsoldosokkal és a világ legerősebb hadseregével szemben, hogy megpróbálják megvédeni a hazát, az emberi méltóságot és a szabadságot. Azoké, akik messze idegenben is őrizték azt, amire azokban az októberi napokban egyszer s mindenkorra feltették életüket'
  /Részlet a könyv előszavából/
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

KÖNYVHETI DEDIKÁLÁS

 1. 1. KÖNYVHETI DEDIKÁLÁS „Jött, mint a vadvirág a réten” címmel Arany Tibor, ’56-os forradalmár, szabadságharcos életéről készített interjú-kötetet Vennes Aranka szerkesztő-riporter. Az Ünnepi Könyvhéten két helyen dedikálnak a Vörösmarty téren: az Irodalmi Jelen Könyvek 28-as sz. pavilonjában 2014. június 13-án, pénteken délután 3 órakor; és a Püski-pavilonban 2014. június 14-én, szombaton délután 4 órakor és 15-én, vasárnap délután 2 órakor A könyvet a helyszínen is meg lehet vásárolni és előzetesen Budapesten, a Püski Könyvesboltban, I. kerület, Krisztina krt.26. szám alatt, valamint az Írók Boltjában, VI. kerület, Andrássy út 45. szám alatt.

×