Spots and marks krt

1,061 views

Published on

‘Spots & Marks’ verbindt mensen via locaties aan merken…

Published in: Design, Business, Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,061
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Spots and marks krt

 1. 2. Voorstellen.
 2. 3. Voorstellen. Jasper Klinkhamer.
 3. 4. Voorstellen. Jasper Klinkhamer. Daniel Boelen.
 4. 5. Voorstellen. Jasper Klinkhamer. Daniel Boelen. Thijs Box.
 5. 6. Het NU voor merken.
 6. 7. Het NU voor merken. Traditionele verkoopretail verliest terrein t.o.v. online shops.
 7. 8. Het NU voor merken. Traditionele verkoopretail verliest terrein t.o.v. online shops. Wens is toch aanwezig te zijn bij de consument. Maar…
 8. 9. Het NU voor merken. Traditionele verkoopretail verliest terrein t.o.v. online shops. Wens is toch aanwezig te zijn bij de consument. Maar… … de consument is verwend: Wens tot verandering en beleving.
 9. 10. Het NU voor merken. Traditionele verkoopretail verliest terrein t.o.v. online shops. Wens is toch aanwezig te zijn bij de consument. Maar… … de consument is verwend: Wens tot verandering en beleving. Winkelen is meer dan koopnoodzaak.
 10. 11. Het NU voor merken. Traditionele verkoopretail verliest terrein t.o.v. online shops. Wens is toch aanwezig te zijn bij de consument. Maar… … de consument is verwend: Wens tot verandering en beleving. Winkelen is meer dan koopnoodzaak. Winkelen is vrijetijdsbesteding!
 11. 12. Het NU voor merken. Traditionele verkoopretail verliest terrein t.o.v. online shops. Wens is toch aanwezig te zijn bij de consument. Maar… … de consument is verwend: Wens tot verandering en beleving. Winkelen is meer dan koopnoodzaak. Winkelen is vrijetijdsbesteding! Noodzaak: Entertainment en relevantie.
 12. 13. Het NU voor vastgoed.
 13. 14. Het NU voor vastgoed. Leegstand.
 14. 15. Het NU voor vastgoed.
 15. 16. Het NU voor vastgoed. Veel leegstand!
 16. 17. Het NU voor vastgoed. Veel leegstand! Slecht voor winkel- en kantoorgebieden en vastgoedwaarde.
 17. 18. Het NU voor vastgoed. Veel leegstand! Slecht voor winkel- en kantoorgebieden en vastgoedwaarde. Oplossing: reuring
 18. 19. Het NU voor vastgoed. Veel leegstand! Slecht voor winkel- en kantoorgebieden en vastgoedwaarde. Oplossing: reuring = beeldvorming.
 19. 20. Het NU voor vastgoed. Veel leegstand! Slecht voor winkel- en kantoorgebieden en vastgoedwaarde. Oplossing: reuring = beeldvorming. Doelgroepgerichte campagne-achtige tijdelijke invullingen maken een gebied…
 20. 21. Het NU voor vastgoed. Veel leegstand! Slecht voor winkel- en kantoorgebieden en vastgoedwaarde. Oplossing: reuring = beeldvorming. Doelgroepgerichte campagne-achtige tijdelijke invullingen maken een gebied… … afwisselend en interessant.
 21. 22. ‘ Spots & Marks’ verbindt mensen via locaties aan merken …
 22. 23. … en andersom natuurlijk
 23. 24. … en andersom natuurlijk! merk  locatie  consument
 24. 25. … en andersom natuurlijk! merk  locatie  consument
 25. 26. Merk heeft even tijd alleen met de consument.
 26. 27. Merk heeft even tijd alleen met de consument. Nabijheid: Zo dicht mogelijk op de huid van doelgroep.
 27. 28. Merk heeft even tijd alleen met de consument. Nabijheid: Zo dicht mogelijk op de huid van doelgroep. Exclusiviteit: Weg van massamedia - gaan waar de concurrentie niet gaat.
 28. 29. Merk heeft even tijd alleen met de consument. Nabijheid: Zo dicht mogelijk op de huid van doelgroep. Exclusiviteit: Weg van massamedia - gaan waar de concurrentie niet gaat. Onzichtbaarheid: Niet te categoriseren als reclame.
 29. 30. Merk heeft even tijd alleen met de consument. Nabijheid: Zo dicht mogelijk op de huid van doelgroep. Exclusiviteit: Weg van massamedia - gaan waar de concurrentie niet gaat. Onzichtbaarheid: Niet te categoriseren als reclame. Onvoorspelbaar: Verrassend zijn - streven naar a-ha-erlebnis.
 30. 31. Hoe?
 31. 32. Hoe? Wij combineren conceptontwikkeling met:
 32. 33. Hoe? Wij combineren conceptontwikkeling met: Design.
 33. 34. Hoe? Wij combineren conceptontwikkeling met: Design. Relevante merk-activatie.
 34. 35. Hoe? Wij combineren conceptontwikkeling met: Design. Relevante merk-activatie. Communicatie.
 35. 36. Uitvergrooteffect.
 36. 37. Uitvergrooteffect. In de wereld waarin communicatie de universele eenheid is, verspreiden geruchten en verhalen zich in mum van tijd.
 37. 38. Uitvergrooteffect. In de wereld waarin communicatie de universele eenheid is, verspreiden geruchten en verhalen zich in mum van tijd. Social media = de versneller van de boodschap.
 38. 39. Uitvergrooteffect. In de wereld waarin communicatie de universele eenheid is, verspreiden geruchten en verhalen zich in mum van tijd. Social media = de versneller van de boodschap. Publiciteit van A tot Z geregisseerd  free publicity.
 39. 40. Uitvergrooteffect. In de wereld waarin communicatie de universele eenheid is, verspreiden geruchten en verhalen zich in mum van tijd. Social media = de versneller van de boodschap. Publiciteit van A tot Z geregisseerd  free publicity. … spin off!
 40. 41. Monitoring
 41. 42. Monitoring Effect van campagne is meetbaar .
 42. 43. Monitoring Effect van campagne is meetbaar . Sentiment is meetbaar.
 43. 44. Monitoring Effect van campagne is meetbaar . Sentiment is meetbaar. Trending topics.
 44. 45. Monitoring Effect van campagne is meetbaar . Sentiment is meetbaar. Trending topics. Top websites.
 45. 46. Monitoring Effect van campagne is meetbaar . Sentiment is meetbaar. Trending topics. Top websites. Top auteurs.
 46. 47. Monitoring Effect van campagne is meetbaar . Sentiment is meetbaar. Trending topics. Top websites. Top auteurs. Top websites.
 47. 48. Monitoring Effect van campagne is meetbaar . Sentiment is meetbaar. Trending topics. Top websites. Top auteurs. Top websites. Type bronnen.
 48. 49. Contact?
 49. 50. Contact? Thijs Box [email_address] 06 - 28 27 50 85 Jasper Klinkhamer [email_address] Blog: http://spotmarker.blogspot.com Web: www.spotsandmarks.com Tel. +31 20 222 1797

×