Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Waarom is Jong VLD lid van 11.11.11?

Wie de ledenlijst van de koepel 11.11.11 bekijkt, merkt dat 4 jongerenafdelingen van politieke organisaties lid zijn. Het gaat om de Jongsocialisten, Jong groen, Jong CD&V én Jong VLD.

Voor de eerste twee partijen is dit logisch. Zelfs voor CD&V is er aansluiting met de ideeën van de koepel. Voor de liberalen is dat veel moeilijker om uit te leggen .

 • Be the first to comment

Waarom is Jong VLD lid van 11.11.11?

 1. 1. Waarom is Jong VLD lid van 11.11.11? Thierry Debels @thierryd 1/4/17 Wie de ledenlijst van de koepel 11.11.11 bekijkt, merkt dat 4 jongerenafdelingen van politieke organisaties lid zijn. Het gaat om de Jongsocialisten, Jong groen, Jong CD&V én Jong VLD. Voor de eerste twee partijen is dit logisch. Zelfs voor CD&V is er aansluiting met de ideeën van de koepel. Voor de liberalen is dat veel moeilijker om uit te leggen1 . 1 In veel gevallen gaan de ideeën van de koepel lijnrecht in tegen het liberale gedachtengoed. Zie oa ‘Hoe goed is het goede doel’. 1
 2. 2. 2
 3. 3. 3

  Be the first to comment

  Login to see the comments

 • thierrydebels

  Apr. 1, 2017

Wie de ledenlijst van de koepel 11.11.11 bekijkt, merkt dat 4 jongerenafdelingen van politieke organisaties lid zijn. Het gaat om de Jongsocialisten, Jong groen, Jong CD&V én Jong VLD. Voor de eerste twee partijen is dit logisch. Zelfs voor CD&V is er aansluiting met de ideeën van de koepel. Voor de liberalen is dat veel moeilijker om uit te leggen .

Views

Total views

268

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

9

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×