Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Provinciegouverneur Oost-Vlaanderen krijgt meeste
federale personeelsleden
Thierry Debels
@thierryd
15/11/16
De FOD Binnen...
De provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen kreeg in
juli 2016 exact 36,1 VTE. Daarmee stond hij helemaal
bovenaan de lijst...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Provinciegouverneur Oost-Vlaanderen krijgt meeste ambtenaren

De FOD Binnenlandse Zaken stelt personeelsleden ter beschikking van de federale diensten van de gouverneurs en de Hoge Ambtenaar (voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) om de uitvoering van de federale taken van de gouverneurs in goede banen te leiden.

In juli 2016 ging het om ruim 300 federale ambtenaren .De provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen kreeg in juli 2016 exact 36,1 VTE. Daarmee stond hij helemaal bovenaan de lijst.

  • Be the first to comment

Provinciegouverneur Oost-Vlaanderen krijgt meeste ambtenaren

  1. 1. Provinciegouverneur Oost-Vlaanderen krijgt meeste federale personeelsleden Thierry Debels @thierryd 15/11/16 De FOD Binnenlandse Zaken stelt personeelsleden ter beschikking van de federale diensten van de gouverneurs en de Hoge Ambtenaar (voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) om de uitvoering van de federale taken van de gouverneurs in goede banen te leiden. In juli 2016 ging het om ruim 300 federale ambtenaren1 . 1 https://www.dekamer.be/QRVA/pdf/54/54K0092.pdf 1
  2. 2. De provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen kreeg in juli 2016 exact 36,1 VTE. Daarmee stond hij helemaal bovenaan de lijst. 2

×