Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Waarom Sonja Kimpen met Starmeal bereide maaltijden lanceert

276 views

Published on

Gezonde voeding kan ook met bereide maaltijden van Sonja Kimpen en Starmeal. Om tegemoet te komen aan de jarenlange vraag naar de succesvolle, gezonde recepten van Sonja Kimpen, verenigden Starmeal en Sonja Kimpen hun jarenlange passie en ervaring. Na meer dan een jaar research zijn ze er in geslaagd de recepten van de Sonja Kimpen succesvolle kookboeken om te zetten in een gamma van bereide maaltijden.  Kant en klare warme maaltijden die lekker combineren met gezond eten. Eindelijk een gemakkelijke en snelle manier om een gezonde maaltijd op je bord te toveren.
 
De superenergetische kant en klaar maaltijden werden door Starmeal minutieus bereid volgens de gezondheidsvisie van Sonja Kimpen: puur, ambachtelijk, knappend vers, en zonder extra toegevoegde bewaarmiddelen, kleur-of smaakstoffen, maar vooral lekkere bereide maaltijden. Om boordevol energie de dag te beleven én … lekker in je vel te zitten.
Met de Sonja Kimpen en starmeal bereide maaltijden haal je lekker en gezond eten in huis, goed voor het hele gezin. Zo blijft er ruim tijd over om andere leuke dingen te doen. Ruim tijd om te genieten van de vrije tijd.

meer info op http://www.starmeal.com

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

×