Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Onderwijsexpeditie naar Kenia
Ik ben Tessa Moorman 19 jaar oud en tweedejaars student aan
de Ipabo in Alkmaar.

Ik ga in o...
Programma Kenia:
Tijdens de expeditie ga ik:
- op bezoek naar een Edukans onderwijsproject;
- lessen geven op de lokale ba...
Sponsorgeld inzamelen
Ik betaal zelf mijn reis en verblijf, verder moet ik
1000,- euro inzamelen. Dit bedrag gaat naar
sti...
Willen jullie mij helpen met het behalen van mijn
streefbedrag van 1000,- euro.
-Doneer op mijn persoonlijke actiepagina e...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

onderwijs expeditie Kenia

729 views

Published on

Published in: Travel
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

onderwijs expeditie Kenia

  1. 1. Onderwijsexpeditie naar Kenia Ik ben Tessa Moorman 19 jaar oud en tweedejaars student aan de Ipabo in Alkmaar. Ik ga in oktober 2014 voor 2 weken naar Kenia om daar les te geven. In deze presentatie wil ik jullie graag vertellen wat ik ga doen in Kenia en wil ik jullie vragen mij te helpen als sponsor. Het sponsorgeld wordt besteed aan de projecten van Edukans.
  2. 2. Programma Kenia: Tijdens de expeditie ga ik: - op bezoek naar een Edukans onderwijsproject; - lessen geven op de lokale basisscholen in het Engels; - op bezoek naar de pabo in Kenia; - samenwerken met een Keniaanse “twinstudent”; - op huisbezoek bij een leerling; - een spelletjesdag organiseren voor kansarme kinderen; - een bezoek aan een kerkdienst; - cultureel uitstapje;
  3. 3. Sponsorgeld inzamelen Ik betaal zelf mijn reis en verblijf, verder moet ik 1000,- euro inzamelen. Dit bedrag gaat naar stichting Edukans. Wereldwijd gaan 57 miljoen kinderen niet naar school. Edukans werkt aan meer scholen, schoolbanken, schoolborden, meer boeken en leraren in ontwikkelingslanden. Edukans betrekt Nederlandse scholieren, studenten en docenten bij internationale samenwerking. Samen helpen wij de kansarme kinderen met acties als Going Global en Schoenmaatjes. Van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau: een schoenendoos wordt gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor kinderen in ontwikkelingslanden.
  4. 4. Willen jullie mij helpen met het behalen van mijn streefbedrag van 1000,- euro. -Doneer op mijn persoonlijke actiepagina een bedrag vanaf 10 euro: (meer mag natuurlijk altijd) (klik hier voor mijn persoonlijke actiepagina) http://tessamoorman.inactievooredukans.nl/ - Of maak een bedrag over op dit rekeningnummer 40.77.27.094 t.n.v. T. Moorman te Schagen De donateurs houd ik op de hoogte van de expeditie en stuur na het bezoek een verslag van wat ik daar heb gedaan. Alvast Bedankt Klik hier voor een kort informatiefilmpje over de onderwijsexpeditie: http://vimeo.com/63735423 Voor vragen mail of bel mij: Tessa_moorman@hotmail.com 06-53907215

×