Successfully reported this slideshow.

Colònies 2013-14

615 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Colònies 2013-14

 1. 1. Colònies 3r. 4t. 5è. Terra Escola Els Pinetons Casal Sant Vicenç, Arenys de Mar 16,17 i 18 d’octubre 2013
 2. 2. La preparació de les colònies a l’escoleta Terra •Cada grup, tercer, quart i cinquè, es va encarregar de cercar una informació diferent per fer el tríptic. •Després ens vam reunir per petits grups per explicar-nos-la.
 3. 3. La casa i els voltants “La casa era molt gran i molt amplia i, sobretot molt decorada amb dibuixos de pirates i del fons del mar.”
 4. 4. Els patis per jugar són molt grans i també hi ha molts pals i pinyes i es poden fer moltes cabanes i un mini-poble”
 5. 5. Les habitacions “Les habitacions són molt grans, es pot fer una desfilada de pijames... I la vam fer. L’últim matí ens vam llevar i vam trobar les nostres sabates totes en filera, al passadís.... Què estrany! Haurà estat el pirata Wyllie?”
 6. 6. Les activitats: la gimcana pirata
 7. 7. Jocs de nit “Ens vam pintar la cara de pirates i vam haver de descobrir unes frases en un altre idioma... I vam trobar una capsa on hi havia la clau del tresor”
 8. 8. El port d’Arenys “Quan vam sortir amb el vaixell del port d’Arenys em vaig fixar que el port era més petit del que m’imaginava però està molt ple de vaixells. Ah! I vam acabar xops!!!
 9. 9. L’espigó “Ens vam posar les xancletes per baixar a la vora de l’aigua i descobrir els animals i les algues que hi viuen”
 10. 10. “Vam agafar un eriçó, algues...les pegellides són difícils d’arrencar de la roca!”
 11. 11. “La llotja es on es fa la subhasta del peix, no és com les demes, en comptes que el preu pugi, el preu baixa. Hi ha diferents tipus de peixos com : el rap, la sardina,, etc. Els peixos venen del mar i els pescadors els porten a la llotja. Quan vam entrar, vam veure molta gent i moltes maquines i cada persona tenia un comandament i polsaven un botó i es quedaven el peix”
 12. 12. S’acaben les activitats al port i cal berenar per reposar forces i tornar a la casa amb la bandera pirata.
 13. 13. L’albada del darrer dia: avui hem de recollir motxilles i tornar a casa... ” Tot em va agradar, sobretot el vaixell” “M’ha agradat tot perquè era molt divertit i també perquè hem estat uns dies dins la Natura” “El que més m’ha agradat? La cabana d’Amazònia”

×